S1 Optical fibre connection – the best thing for light years.

”Looking up the facts and finding ideas or references, even video clips, can be done in a blink of an eye.”

Riku Rantala, Gimmeyawallet Productions Ltd

 

Businesses use S1 Optical fibre connection

S1 Optical fibre connections that have been installed to premises

%

Fibre connection’s reliability SLA

Estimated queuing time to our technical support in seconds

The best service and value for money, from us to you

S1 Networks build internet connections for all kinds of businesses. Good value for money and excellent customer service are our top priorities. As well as a super-fast optical fibre connection, your company can have comprehensive cloud band, mobile switchboard, security, and local area network solutions from us.

S1 Networks was founded in 2011 and it is owned by its employees.

We base our operations and customer service on being available around the clock, surveying the network constantly, and maintenance. Every customer gets their assigned contact person who they can contact whenever needed

Our S1 Networks team

If you choose us as your partner, we will provide you a skilled and responsible team. We will come to your premises and make your wishes about network services come true from the beginning till the end. This way your company will save both time and money.

Thomas Willberg

Thomas Willberg

CEO & CTO

Info
Thomas on S1 Networksin perustaja, jolla on vankka teknologiaosaaminen. Häneltä hoituvat niin hallinnolliset työt kuin verkon asennukset. Pitkän linjan konkari osaa yrityksen asiat ulkoa ja paneutuu työhönsä suurella intohimolla – joskus jopa niin isosti, ettei hän malttaisi mennä kotiin. Hyvin hoidetut työt ja siitä saatu positiivinen palaute ovat hänelle työn suola. Thomas rentoutuu parhaiten nikkaroimalla huonekaluja kotonaan maaseudun rauhassa.
Mika Baggström

Mika Baggström

sales manager

Info
Mikan vastuulla ovat jälleenmyynti ja tekniset ratkaisut. Supliikkimiehenä tunnettu Mika pitää erityisesti asiakkaiden kanssa työskentelystä ja tarinoiden vaihdosta. Hän on ollut mukana S1 Networkissa alusta lähtien. Helposti innostuva Mika saa potkua työhönsä kehittäessään uutta ja toisinaan häneltä voi saada sähköpostia jopa aamuyön tunteina. Ennen työpäivän alkua Mikan tavoittaa uimahallista. Muuten hän huolehtii energiatasonsa säilymisestä jatkuvan kahvikupin taktiikalla.
Info
Antti hallitsee numerot kuin numerot ja nauttii pitäessään langat käsissään. Antti on tarkka työntekijä, joka hallitsee vaivattomasti isoja kokonaisuuksia. Hän innostuu kehittämisestä ja hänellä on osaamista taloushallinnon tehtävissä aina kirjanpidosta yritysjärjestelyihin. Hänen tavoitteenaan on viedä S1 Networksin liiketoimintaa eteenpäin energisellä otteella. Perinnerakentaminen ja erilaiset urheiluharrastukset ovat lähellä Antin sydäntä.
Seppo Hakala

Seppo Hakala

sales manager, optical fibre

Info
Seppo on myyntimies henkeen ja vereen ja nauttii keskusteluista ihmisten kanssa. Hän sekä tapaa että kontaktoi ihmisiä puhelimitse avoimella ja rennolla otteellaan. Seppo on kuulunut yrityksen vahvuuteen alusta lähtien. Hän haluaa tarjota kaikille hinta-laatusuhteeltaan parhaat palvelut ja luotettavat yhteydet. Omasta hyvinvoinnistaan Seppo pitää huolta käymällä kuntosalilla useamman kerran viikossa.
Virve Baggström

Virve Baggström

customer manager

Info
Pirteän ja pilke silmäkulmassa töitä tekevän Virven vastuulla on asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Hän saa energiaa työhönsä, kun asiakas voi hyvin – Virvelle asiakas on aina ykkönen ja hän on valmis laittamaan itsensä likoon tämän tyytyväisyyden eteen. S1 Networksilla Virven vastuulla on toimituksiin liittyvä viestintä sekä markkinointitiimin materiaalien ja menetelmien laadun takaaminen. Työajan ulkopuolella hänet pitää kiireisenä kaksi pientä lasta.
Miika Kesti

Miika Kesti

network specialist

Info
Miika on vastuussa S1 Networksin verkosta, sen toimivuudesta ja valvonnasta. Ongelmatilanteiden sattuessa Miika on siellä, missä tapahtuu. Hän tavoittelee lyömätöntä verkkoa ja ratkoo kinkkisetkin tilanteet kunnianhimoisella asenteella. Työssä hänestä on parasta, kun yhteys toimii moitteetta. Vapaalla Miikan löytää eri urheilulajien parista tai sohvannurkasta katselemasta tv-sarjoja.
Jani Martikainen

Jani Martikainen

network specialist

Info
Jani on pitkän linjan verkkoasiantuntija, jolla on yli 15 vuoden kokemus nettiyhteyksien rakentamisesta. Uransa aikana hän on osallistunut verkkojen rakentamiseen niin konesalin kuin runkoverkonkin puolella. Jani siirtyi S1 Networksin vahvuuteen Nebulalta 2020-luvun taitteessa. Hän vastaa tilausten käsittelystä, saatavuushauista ja tukee S1 Networksin asennustiimiä tarvittaessa. Työn ulkopuolella Jani harrastaa matkustamista. Hänen suosikkikohteensa on Yhdysvallat, jonka kaikissa osavaltioissa Jani on vieraillut Alaskaa ja Pohjois-Dakotaa lukuun ottamatta. Nämäkin hänellä on tarkoitus nähdä vuoden 2020 aikana.

Ask for a quote for your chosen services or get in touch

I would like a quote of the following services