S1 Valokuitu – parasta valovuosiin.

”Faktojen tarkistaminen ja ideoiden tai referenssien hakeminen videoklippejä myöten sujuu silmänräpäyksessä.”

Riku Rantala, Gimmeyawallet Productions Oy

 

yritystä käyttää S1 Valokuitua

kiinteistöön asennettua S1 Valokuitua

%

kuituliittymän toimintavarmuus SLA

arvioitu jonotusaika tekniseen tukeemme sekunneissa

Paras palvelu ja hinta-laatusuhde, meiltä sinulle

S1 Networks rakentaa internetliittymiä kaiken kokoisille yrityksille. Hyvä hinta-laatusuhde ja erinomainen palvelu ovat meille ykkösasioita. Saat meiltä yrityksellesi huippunopean valokuituyhteyden lisäksi myös kattavat pilvikaista-, mobiilivaihde-, tietoturva- ja lähiverkkoratkaisut.

Vuonna 2011 perustettu S1 Networks on työntekijöidensä omistama yritys.

Toimintamme ja asiakaspalvelumme perustuvat jatkuvaan päivystykseen sekä verkon toiminnan seuraamiseen ja ylläpitoon. Asiakasyrityksemme saavat meiltä aina oman yhteyshenkilön, johon voi tarvittaessa ottaa suoraan yhteyttä.

S1 Networks -tiimimme

Valitessasi meidät yhteistyökumppaniksesi saat käyttöösi taitavan ja vastuullisen tiimin. Tulemme toimistollenne ja toteutamme toiveenne verkkopalveluista alusta loppuun. Näin säästät yrityksesi aikaa ja rahaa.

Christian Kaila

Christian Kaila

toimitusjohtaja

Thomas Willberg

Thomas Willberg

teknologiajohtaja

Info
Thomas on S1 Networksin perustaja, jolla on vankka teknologiaosaaminen. Häneltä hoituvat niin hallinnolliset työt kuin verkon asennukset. Pitkän linjan konkari osaa yrityksen asiat ulkoa ja paneutuu työhönsä suurella intohimolla – joskus jopa niin isosti, ettei hän malttaisi mennä kotiin. Hyvin hoidetut työt ja siitä saatu positiivinen palaute ovat hänelle työn suola. Thomas rentoutuu parhaiten nikkaroimalla huonekaluja kotonaan maaseudun rauhassa.
Mika Baggström

Mika Baggström

myyntijohtaja, valokuitumestari

Info
Mikan vastuulla ovat jälleenmyynti ja tekniset ratkaisut. Supliikkimiehenä tunnettu Mika pitää erityisesti asiakkaiden kanssa työskentelystä ja tarinoiden vaihdosta. Hän on ollut mukana S1 Networkissa alusta lähtien. Helposti innostuva Mika saa potkua työhönsä kehittäessään uutta ja toisinaan häneltä voi saada sähköpostia jopa aamuyön tunteina. Ennen työpäivän alkua Mikan tavoittaa uimahallista. Muuten hän huolehtii energiatasonsa säilymisestä jatkuvan kahvikupin taktiikalla.
Info
Antti hallitsee numerot kuin numerot ja nauttii pitäessään langat käsissään. Antti on tarkka työntekijä, joka hallitsee vaivattomasti isoja kokonaisuuksia. Hän innostuu kehittämisestä ja hänellä on osaamista taloushallinnon tehtävissä aina kirjanpidosta yritysjärjestelyihin. Hänen tavoitteenaan on viedä S1 Networksin liiketoimintaa eteenpäin energisellä otteella. Perinnerakentaminen ja erilaiset urheiluharrastukset ovat lähellä Antin sydäntä.
Seppo Hakala

Seppo Hakala

ratkaisumyyjä, valokuituyhteydet

Info
Seppo on myyntimies henkeen ja vereen ja nauttii keskusteluista ihmisten kanssa. Hän sekä tapaa että kontaktoi ihmisiä puhelimitse avoimella ja rennolla otteellaan. Seppo on kuulunut yrityksen vahvuuteen alusta lähtien. Hän haluaa tarjota kaikille hinta-laatusuhteeltaan parhaat palvelut ja luotettavat yhteydet. Omasta hyvinvoinnistaan Seppo pitää huolta käymällä kuntosalilla useamman kerran viikossa.
Virve Baggström

Virve Baggström

asiakaspäällikkö

Info
Pirteän ja pilke silmäkulmassa töitä tekevän Virven vastuulla on asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Hän saa energiaa työhönsä, kun asiakas voi hyvin – Virvelle asiakas on aina ykkönen ja hän on valmis laittamaan itsensä likoon tämän tyytyväisyyden eteen. S1 Networksilla Virven vastuulla on toimituksiin liittyvä viestintä sekä markkinointitiimin materiaalien ja menetelmien laadun takaaminen. Työajan ulkopuolella hänet pitää kiireisenä kaksi pientä lasta.
Tomi Salin

Tomi Salin

myyntipäällikkö

Antton Hellsten

Antton Hellsten

myyntipäällikkö

Jani Martikainen

Jani Martikainen

verkkoasiantuntija

Info
Jani on pitkän linjan verkkoasiantuntija, jolla on yli 15 vuoden kokemus nettiyhteyksien rakentamisesta. Uransa aikana hän on osallistunut verkkojen rakentamiseen niin konesalin kuin runkoverkonkin puolella. Jani siirtyi S1 Networksin vahvuuteen Nebulalta 2020-luvun taitteessa. Hän vastaa tilausten käsittelystä, saatavuushauista ja tukee S1 Networksin asennustiimiä tarvittaessa. Työn ulkopuolella Jani harrastaa matkustamista. Hänen suosikkikohteensa on Yhdysvallat, jonka kaikissa osavaltioissa Jani on vieraillut Alaskaa ja Pohjois-Dakotaa lukuun ottamatta. Nämäkin hänellä on tarkoitus nähdä vuoden 2020 aikana.
Miika Kesti

Miika Kesti

tietoverkkoasiantuntija

Info
Miika on vastuussa S1 Networksin verkosta, sen toimivuudesta ja valvonnasta. Ongelmatilanteiden sattuessa Miika on siellä, missä tapahtuu. Hän tavoittelee lyömätöntä verkkoa ja ratkoo kinkkisetkin tilanteet kunnianhimoisella asenteella. Työssä hänestä on parasta, kun yhteys toimii moitteetta. Vapaalla Miikan löytää eri urheilulajien parista tai sohvannurkasta katselemasta tv-sarjoja.