S1 Valokuitu – parasta valovuosiin.

“Luottopelaajamme nettiasioissa.
En olisi ikinä uskonut, että tällaistakin palvelua voi saada.”

Cilla Stenbäck, RH Cilla’s

yritystä käyttää S1 Valokuitua

kiinteistöön asennettua S1 Valokuitua

%

kuituliittymän toimintavarmuus SLA

arvioitu jonotusaika tekniseen tukeemme sekunneissa

Hintahäirikkösi, rakkaudella.

Olemme aina halunneet tehdä asiat eri tavalla. Työntekijöidemme omistama, vuonna 2011 perustettu, S1 Networks on Suomen voimakkaimmin kasvava verkkoratkaisuja toimittava internetpalveluntarjoaja. Keskitymme palvelemaan yrityksiä. Supernopea kuituverkkomme tarkoittaa kohtuuhintaisia jopa kymmenen gigabitin internetyhteyksiä. 

 Tarjoamme alan parhaan hinta-laatusuhteen. Pienille ja isoille yrityksille. 

Meidän S1 Tiimi

Valitessasi meidät yhteistyökumppaniksesi saat käyttöösi idearikkaan, taitavan ja vastuullisen tiimin, jolla on takanaan yhteensä yli sata vuotta kokemusta tietoliikennealalta. Tulemme toimistollenne ja toteutamme toiveenne alusta loppuun oman talon voimin. Näin säästät yrityksesi aikaa ja rahaa.

Thomas Willberg

Thomas Willberg

toimitusjohtaja & teknologiajohtaja

thomas@s1networks.fi
+358 20 7345 756

Info
Thomas on S1 Networksin perustaja, jolla on vankka teknologiaosaaminen. Häneltä hoituvat niin hallinnolliset työt kuin verkon asennukset. Pitkän linjan konkari osaa yrityksen asiat ulkoa ja paneutuu työhönsä suurella intohimolla – joskus jopa niin isosti, ettei hän malttaisi mennä kotiin. Hyvin hoidetut työt ja siitä saatu positiivinen palaute ovat hänelle työn suola. Thomas rentoutuu parhaiten nikkaroimalla huonekaluja kotonaan maaseudun rauhassa.
Mika Baggström

Mika Baggström

myyntijohtaja

mika@s1networks.fi
+358 40 0612 672

Info
Mikan vastuulla ovat jälleenmyynti ja tekniset ratkaisut. Supliikkimiehenä tunnettu Mika pitää erityisesti asiakkaiden kanssa työskentelystä ja tarinoiden vaihdosta. Hän on ollut mukana S1 Networkissa alusta lähtien. Helposti innostuva Mika saa potkua työhönsä kehittäessään uutta ja toisinaan häneltä voi saada sähköpostia jopa aamuyön tunteina. Ennen työpäivän alkua Mikan tavoittaa uimahallista. Muuten hän huolehtii energiatasonsa säilymisestä jatkuvan kahvikupin taktiikalla.
Antti Pekkanen

Antti Pekkanen

talousjohtaja

antti.pekkanen@s1networks.fi
+358 20 7345 760

Info
Antti hallitsee numerot kuin numerot ja nauttii pitäessään langat käsissään. Antti on tarkka työntekijä, joka hallitsee vaivattomasti isoja kokonaisuuksia. Hän innostuu kehittämisestä ja hänellä on osaamista taloushallinnon tehtävissä aina kirjanpidosta yritysjärjestelyihin. Hänen tavoitteenaan on viedä S1 Networksin liiketoimintaa eteenpäin energisellä otteella. Perinnerakentaminen ja erilaiset urheiluharrastukset ovat lähellä Antin sydäntä.
Timo Tammenaho

Timo Tammenaho

myynti- ja markkinointipäällikkö

timo.tammenaho@s1networks.fi
+358 20 7345 759

Info
Timo on S1 Networksin uusin kiinnitys, jonka vastuulla ovat erityisesti myyntikampanjat. Timo syttyy työssään uuden oppimisesta ja kehitystyöstä. Laaja-alaisen yrittäjä- ja myyntikokemuksensa ansiosta hän on parhaimmillaan liiketoiminnan vahvistamisessa ja kehittämisessä. Monipuolisen liikunnan ja urheilun lisäksi Timo pitää kirjoista: yleensä hän ahmii hyvän teoksen loppuun yhdeltä istumalta.
Seppo Hakala

Seppo Hakala

myyntipäällikkö, valokuituyhteydet

seppo.hakala@s1networks.fi
+358 20 7345 769

Info
Seppo on myyntimies henkeen ja vereen ja nauttii keskusteluista ihmisten kanssa. Hän sekä tapaa että kontaktoi ihmisiä puhelimitse avoimella ja rennolla otteellaan. Seppo on kuulunut yrityksen vahvuuteen alusta lähtien. Hän haluaa tarjota kaikille hinta-laatusuhteeltaan parhaat palvelut ja luotettavat yhteydet. Omasta hyvinvoinnistaan Seppo pitää huolta käymällä kuntosalilla useamman kerran viikossa.
Virve Baggström

Virve Baggström

asiakaspäällikkö

virve.baggstrom@s1networks.fi
+358 20 7345 758

Info
Pirteän ja pilke silmäkulmassa töitä tekevän Virven vastuulla on asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Hän saa energiaa työhönsä, kun asiakas voi hyvin – Virvelle asiakas on aina ykkönen ja hän on valmis laittamaan itsensä likoon tämän tyytyväisyyden eteen. S1 Networksilla Virven vastuulla on toimituksiin liittyvä viestintä sekä markkinointitiimin materiaalien ja menetelmien laadun takaaminen. Työajan ulkopuolella hänet pitää kiireisenä kaksi pientä lasta.
Miika Kesti

Miika Kesti

tietoverkkoasiantuntija

miika@s1networks.fi
+358 20 7345 767

Info
Miika on vastuussa S1 Networksin verkosta, sen toimivuudesta ja valvonnasta. Ongelmatilanteiden sattuessa Miika on siellä, missä tapahtuu. Hän tavoittelee lyömätöntä verkkoa ja ratkoo kinkkisetkin tilanteet kunnianhimoisella asenteella. Työssä hänestä on parasta, kun yhteys toimii moitteetta. Vapaalla Miikan löytää eri urheilulajien parista tai sohvannurkasta katselemasta tv-sarjoja.
WhatsApp chat