S1 Valokuitu on huippunopea ja edullinen ratkaisu taloyhtiöille

 Netti kaikkiin koteihin symmetrisenä. Aina.

TUTUSTUOTA YHTEYTTÄ

Huippunopea ja edullinen nettiliittymä taloyhtiölle koko Suomeen

S1 Networks tarjoaa valokuidun taloyhtiöön, joka on huippunopea, mutta silti edullinen. Ei netin pätkimistä tai turhaa hidastelua. Keskitetty taloyhtiön nettiliittymä nostaa myös taloyhtiön arvoa.

Ihmiset viettävät yhä enemmän aikaa kotona. Videopuhelut, etätyöt, pelaaminen, elokuvien ja sarjojen katsominen… siksi netiltäkin vaaditaan nykyään paljon.

Taloyhtiön nettiliittymä turvaa nopean ja vakaan yhteyden 24/7. Myös silloin, vaikka kaikki talon asukkaat käyttäisivät nettiä samaan aikaan. 

Saatavilla on eri nopeuksia 1-10 Gigabitin väliltä, tarpeenne mukaan. Toisin sanoen kyseessä on huippunopea nettiyhteys, joka sopii vaativimmallekin käyttäjälle.

Kiinnostaako taloyhtiön nettiliittymä ja haluat tietää enemmän aiheesta? Nappaa tästä ilmainen opas.

Jätä yhteystietosi, niin lähetämme oppaan sähköpostiisi.

Miksi valita S1 Networks taloyhtiön nettiliittymä?

Z

Taloyhtiön nettiliittymämme on toimintavarma ja huippunopea vakaalla yhteydellä. Asukkaanne voivat surffata huoletta netissä ilman ikäviä yhteysongelmia, katkoksia tai netin hidastelua.

Z

Keskitetty taloyhtiön nettiliittymällä asukkaat säästävät nettikuluissa merkittävästi verrattuna siihen, jos jokainen ottaisi oman, erillisen nettiliittymän.

Z

Olemme huomioineet myös turvallisuuden. Palvelunestohyökkäyssuoja kuuluu vakiona kaikkiin internet-yhteyksiimme ─ ainoana Suomessa.

Z

S1 Valokuitu mahdollistaa joka kotiin jopa gigan tai 10 gigan nopeudet. Ei rahastusta lisänopeuksilla.

Z

Taloyhtiön netissä liittymän kuukausihinta liitetään kätevästi suoraan vastikkeeseen. Ei veloitusta suuremmista nopeuksista.

Z

Asentajillamme on satojen taloyhtiöiden kokemus laajakaistayhteyksistä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin lasketaan saamanne säästö vielä tarkemmin auki.

Yhteydenotto ei sido teitä mihinkään, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Taloyhtiössämme on:

Asiakkaamme kertoo: ”Näin meidän taloyhtiömme asukkaat hyötyvät S1 Networksin valokuidusta”

”Päädyimme valitsemaan S1 Networksin Taloyhtiön 1000Mbps/1000Mbps valokuituyhteyden kilpailutuksen päätteeksi. Ratkaisevaa oli hinta, nopea palvelu ja joustava palvelun räätälöinti. Hinnan ja nopeuden suhde on erinomainen. Pystymme nyt tarjoamaan asukkaille kymmenkertaisesti nopeamman nettiyhteyden 5 € laajakaistavastikkeella. Vastaava yhteys asukkaalle maksaisi kilpailevalta operaattorilta yli 50 €/kk, joten vuosisäästöksi per osakas kertyy yli 500 €. Voin siis suositella ketterää laajakaistaoperaattoria tarvitseville. Etenkin kaikille niille taloyhtiöille, joilla on käytössä cat5e tai parempi sisäkaapelointi. ”

Miikka Rahikainen

Hallituksen puheenjohtaja , Asunto-oy Helsingin Rusokkikuja