S1 Valokuitu on nopea ja edullinen ratkaisu taloyhtiöille

 Netti joka kotiin symmetrisenä.

TUTUSTUOTA YHTEYTTÄ

Supernopea ja edullinen nettiliittymä taloyhtiölle koko Suomeen

S1 Networks tarjoaa taloyhtiön nettiliittymän, joka on supernopea, mutta silti edullinen. Ei netin pätkimistä tai turhaa hidastelua. Keskitetty nettiliittymä nostaa myös taloyhtiön arvoa.

Ihmiset viettävät yhä enemmän aikaa kotona. Videopuhelut, etätyöt, pelaaminen, elokuvien ja sarjojen katsominen… siksi netiltäkin vaaditaan nykyään paljon.

Taloyhtiön nettiliittymämme turvaa nopean ja vakaan yhteyden 24/7. Myös silloin, vaikka kaikki talon asukkaat käyttäisivät nettiä samaan aikaan. 

Saatavilla on eri nopeuksia 1-10 Gigabitin väliltä, tarpeenne mukaan. Toisin sanoen kyseessä on supernopea nettiyhteys, joka sopii vaativimmallekin käyttäjälle.

Jätä yhteystietosi niin saat sähköpostiisi oppaan johon olemme kasanneet kaiken tarpeellisen infon taloyhtiönettiin liittyen.

Miksi valita S1 Networks taloyhtiön nettiliittymä?

Z

Taloyhtiön nettiliittymämme on toimintavarma ja supernopea vakaalla yhteydellä. Asukkaanne voivat siis surffata huoletta netissä ilman ikäviä yhteysongelmia, katkoksia tai netin hidastelua.

Z

Keskitetty taloyhtiön nettiliittymällä asukkaat säästävät nettikuluissa merkittävästi verrattuna siihen, jos jokainen ottaisi oman, erillisen nettiliittymän.

Z

Olemme huomioineet myös turvallisuuden. palvelunestohyökkäyksen esto kuuluu vakiona kaikkiin internetyhteyksiimme ─ ainoana Suomessa.

Z

S1 Netti mahdollistaa joka kotiin jopa gigan tai 10 gigan nopeudet.
Ei rahastusta lisänopeuksilla.

Z

Taloyhtiön netissä liittymän kuukausihinta liitetään kätevästi suoraan vastikkeeseen. Ei veloitusta suuremmista nopeuksista.

Z

Asentajillamme on satojen taloyhtiöiden kokemus laajakaistayhteyksistä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin lasketaan saamanne säästö vielä tarkemmin auki.

Taloyhtiössämme on:

Asiakkaamme kertoo: ”Näin meidän taloyhtiömme asukkaat hyötyvät S1 Networksin valokuidusta”

”Päädyimme valitsemaan S1 Networksin Taloyhtiön 1000Mbps/1000Mbps valokuituyhteyden kilpailutuksen päätteeksi. Ratkaisevaa oli hinta, nopea palvelu ja joustava palvelun räätälöinti. Hinnan ja nopeuden suhde on erinomainen. Pystymme nyt tarjoamaan asukkaille kymmenkertaisesti nopeamman nettiyhteyden 5 € laajakaistavastikkeella. Vastaava yhteys asukkaalle maksaisi kilpailevalta operaattorilta yli 50 €/kk, joten vuosisäästöksi per osakas kertyy yli 500 €. Voin siis suositella ketterää laajakaistaoperaattoria tarvitseville. Etenkin kaikille niille taloyhtiöille, joilla on käytössä cat5e tai parempi sisäkaapelointi. ”

Miikka Rahikainen

Hallituksen puheenjohtaja , Asunto-oy Helsingin Rusokkikuja

Netti ei toimi ─ mikä neuvoksi?

Netti ei toimi ─ mikä neuvoksi?

Käytämme nettiä 365 päivää vuodessa. Useimmat meistä työskentelevät koneella nettiyhteyden varassa. On väistämätöntä, että jossain vaiheessa tulee se hetki, kun netti ei toimi tai WiFi pätkii.

lue lisää
WhatsApp chat