Webhotelli

Webhotellissa saat tilaa verkkosivujasi ja muita verkkopalveluita varten sekä verkkotunnusten rekisteröinnin ja ylläpidon. Käytännössä vuokraat levytilaa omia sivujasi varten jaetulta webpalvelimelta.

TUTUSTUOTA YHTEYTTÄ

Verkkosivut näkyville webhotellissa

Levytilan lisäksi saat samaan pakettiin verkkosivusi ja sähköpostisi ylläpitämiseen tarvittavan tekniikan. Domainparkki -lisäpalvelun avulla voit liittää webhotelliin usean eri verkkotunnuksen.

Koska palvelimen resurssit jakautuvat useamman sivuston kesken, myös kustannus jakaantuu useammalle asiakkaalle. Webhotelli vaatii vähemmän teknistä osaamista, sillä käyttäjän ei tarvitse itse asentaa tarvittavia ohjelmistoja tai ylläpitää palvelinta ja konesalia. Ylläpitäjinä toimivat ammattilaiset, joten palvelun käytettävyys ja luotettavuus ovat huippuluokkaa. Suurempien kävijämäärien sivustoille suosittelemme virtuaalipalvelinta tai kapasiteettipalveluja.

Uusimmat julkaisujärjestelmät

Webhotelli tukee uusimpia julkaisujärjestelmiä (mm. WordPress, Joomla ja Drupal.) Nämä sekä muut opensource -ohjelmistot saat helposti käyttöön automaattisen asennusvelhon avulla

Helppokäyttöinen hallintapaneeli

Helppokäyttöisen cPanel -hallintapaneelin kautta hallitset nimipalveluja ja asennat opensource -ohjelmistoja muutamalla klikkauksella (esim. WordPress).

Osaava asiakaspalvelu

Hyvä ja nopea asiakaspalvelu takaa webhotellin helpon käyttöönoton. Tukiportaalistamme löydät helposti ratkaisut yleisimpiin kysymyksiin.

Skaalautuvuus

S1 Networksillä on käytössä viimeisintä teknologiaa olevat vikasietoiset ja tehokkaat nopealla levyjärjestelmällä toimivat palvelimet. Palvelimet on kytketty nopeiden runkoverkkoyhteyksien päähän. Webhotellit sisältävät maksuttoman SSL-sertifikaatin, joka suojaa käyttäjän ja verkkosivun välisen liikenteen. Varmuuskopiointi tapahtuu kerran vuorokaudessa. On hyvä huomioida, että tämä ei kuluta käytettävissä olevaa webhotellin levytilaa.

Kotimaisten datacenteriemme sähkönsyötöstä on huolehdittu UPS-järjestelmillä, varavoimageneraattoreilla sekä tehokkaalla jäähdytyksellä. Laiteympäristöjen turvallisuudesta huolehdimme mm. alue- ja kohdevartioinnilla, kulunvalvonnalla, lukittavilla laitekaapeilla sekä 24/7 valvonnalla.

N

SSL-sertifikaatti

N

Varmuuskopiot kerran vuorokaudessa

N

Vikasietoiset ja tehokkaat palvelimet

N

Tukee uusimpia julkaisujärjestelmiä

N

Helppokäyttöinen hallintapaneeli

Kapasiteettipalvelut

Perustason Webhotelli tai virtuaalipalvelimen resurssit eivät välttämättä riitä suuriin kävijämääräpiikkeihin. Skaalautuvat kapasiteettipalvelut tarjoavat tähän ratkaisun.

TUTUSTUPYYDÄ TARJOUS

Näin homma toimii meidän kanssamme

1

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro tarpeesi.

2

Asiantuntijamme on yhteydessä sinuun. Hän kuuntelee ja selvittää tilanteesi.

3

Saat halutessasi alustavan tarjouksen. Voit rauhassa miettiä sopisiko meidän palvelumme teille.

4

Hyväksy tarjous ja aletaan hommiin.