Häiriötiedotteet

Konesalipalveluissa häiriö (korjattu)

Pasilan konesalissa sijaitsevassa levyjärjestelmässä oli sunnuntai iltana häiriö, joka vaikutti laajasti erinäisiin palveluihin. Omien verkkosivujemme lisäksi alhaalla oli joidenkin asiakkaiden palomuuripalveluita, jotka käyttävät levytilanaan kyseistä levyjärjestelmää.

Häiriö johtui vikaantuneesta levyjärjestelmästä joka ei palautunut normaalisti uudelleenkäynnistyksessä. Paikalle jouduttiin kutsumaan ulkopuolinen asiantuntija.

Korjaustoimenpiteet aiheuttivat myös pätkintää nimipalveluihin, jotka heijastui useisiin liittymiin pätkimisenä klo 16-17 välillä.

Päivitys klo 17:00: Levyjärjestelmä on saatu korjattua ja palveluita palautellaan hiljalleen.

Päivitys klo 17:30: Kaikki palvelut ovat saatu palautettua. Mikäli ongelmat jatkuu, käynnistäkää työasemat ja lähiverkon laitteet uudelleen. Tarpeen tullen voitte olla yhteydessä tekniseen tukeemme, 020 7345 753 tai support@s1networks.fi

Pahoittelemme toistunutta häiriötä!

Alueellinen häiriö Helsingin Ruoholahdessa (korjattu)

Ruoholahdessa on alkanut klo 12:10 alueellinen häiriö. Paikallisesta Elisan keskuksesta on taas sähköt poikki. Häiriö vaikuttaa pieneen osaan alueen tietoliikenneyhteyksistä.

Korjaustyöt on aloitettu mutta tarkkaa korjaus aikataulua ei vielä osata sanoa. Kiinteistö on ison remontin alla ja työmaan sähköurakoitsijaan on oltu yhteydessä häiriön korjaamiseksi.

Päivitys 13:10: Yhteydet ovat palautuneet. Urakoitsija on saanut korjattua aiheuttamansa vian.

Lisätiedot: Paikallisen keskuksen sähkönsyötön pitäisi olla täysin varmennettu mutta häiriöt ovat kohdistuneet varmennettuun syöttöön. Käymme asentamassa keskukseen oman erillisen UPS varavirtalähteen yhteyksien turvaamiseksi.

Pahoittelemme toistunutta häiriötä!

Paikallinen häiriö pääkaupunkiseudulla (korjattu)

Yhteistyökumppanimme IP-Onlyn verkossa on havaittu häiriö klo 10:52 alkaen, joka vaikuttaa joihinkin kuituyhteyksiimme pääkaupunkiseudulla.

Vikaa selvitellään ja tiedotamme tällä sivulla tarkemmin.

Päivitys klo 11:10: Yhteydet on nyt saatu palautettua. Seuraamme tilannetta.

Katkoksella oli vaikutusta mm. Malmin, Konalan, Leppävaaran, Herttoniemen sekä Pikkuhuopalahden alueelle.

Pahoittelemme häiriötä!

Alueellinen häiriö Helsingin Ruoholahdessa (korjattu)

Ruoholahdessa on alkanut klo 14:50 alueellinen häiriö. Paikallisesta Elisan keskuksesta on sähköt poikki. Häiriö vaikuttaa pieneen osaan alueen tietoliikenneyhteyksistä.

Korjaustyöt on aloitettu mutta tarkkaa korjaus aikataulua ei vielä osata sanoa. Arviolta klo 17 mennessä yhteyksien pitäisi olla kunnossa.

Päivitys klo 15:45: Huoltomies on vahvistanut olevansa matkalla paikanpäälle korjaamaan vikaa ja paikalla 16:30 pintaan.

Päivitys klo 17:25: Kiinteistössä on isompi remontti ja se on työmaa-aluetta. Paikallinen sähköurakoitsija on kutsuttu paikalle selvittämään ja korjaamaan vikaa. Korjaus etenee mutta hiukan hitaammin kuin kuviteltiin.

Päivitys klo 17:40: Vian oli aiheuttanut virheellisesti purettu sähkökaapeli. Sähkönsyöttö on saatu korjattua ja yhteydet ovat palautuneet.

Pahoittelemme häiriötä!

Alueellinen häiriö Helsingin ydinkeskustassa (korjattu)

Helsinin ydinkeskustassa on alueellinen häiriö. Useampi kiinteistö on pudonnut samanaikaisesti. Osa palautui heti mutta osa on edelleen alhaalla. Aiheuttajana on paikallinen sähköverkon katkos, joka on voinut myös rikkoa verkkolaitteita.

Häiriö on alkanut klo 9:14. Tarkemmat selvitystyöt ja viankorjaus ovat käynnissä. Pahimmillaan korjaustyö voi kestää klo 13 asti.

Päivitys klo 11: yksi paikalliskeskuksen runkokytkimistä on hajonnut sähkökatkon yhteydessä. Varalaitetta valmistellaan ja kytkin pyritään vaihtamaan ensitilassa. Tämän jälkeen asiakasyhteydet palaavat linjoille ilman asiakkaan toimenpiteitä.

Päivitys klo 11:35: laite on saatu vaihdettua ja yhteydet alueella palautuneet.

Päivitys klo 11:55: uusi ongelma havaittu, joka aiheuttaa laajaa häiriöitä koko verkossa – selvitystyö käynnissä

Päivitys klo 12:15: aiempaan liittyen ongelma on heijastunut myös runkoverkon reititykseen. Ongelma on saatu korjattu 15 min katkoksen jälkeen. Seuraamme tilannetta.

Päivitys klo 15:00: viimeisetkin kiinteistöt ovat saatu takaisin linjoille ja kaikki asiakas yhteydet toimivat jälleen normaalisti. Reititysongelman syy on myös selvinnyt ja sen aiheuttanut virheellinen konfiguraatio korjattu.

Luonnollisesti puhelinpalvelumme ruuhkautui hetkellisesti tilanteesta –

Pahoittelemme häiriötä!

Pyydä tarjous valitsemistasi palveluistamme tai ota yhteyttä

Haluaisin tarjouksen seuraavista palveluista

    WhatsApp chat