Häiriötiedotteet

Häiriö tietoliikenneyhteyksissä Vantaalla (korjattu)

Paikallisia häiriöitä on havaittu eri puolilla Vantaata klo 9:35 alkaen, mm. Vantaankosken ja Pakkalan läheisyydessä. Selvitämme vikaa ja tiedotamme korjauksen etenemisestä.

Päivitys klo 9:40: Yhteydet ovat palautuneet. Seuraamme tilannetta.

Päivitys klo 9:46: Yhteydet katkesivat uudelleen. Asentaja lähetetty paikalle tutkimaan tarkemmin.

Päivitys klo 10:50: Ongelma runkoyhteydessä DNA:n verkossa. Korjaukset jatkuvat. Raportoimme, kun häiriö on saatu korjattua.

Päivitys klo 11:25: Häiriö on saatu korjattua ja yhteydet ovat palautuneet.

Pahoittelemme häiriötä!

Konesalipalveluissa häiriö (korjattu)

Pasilan konesalissa sijaitsevassa levyjärjestelmässä oli sunnuntai iltana häiriö, joka vaikutti laajasti erinäisiin palveluihin. Omien verkkosivujemme lisäksi alhaalla oli joidenkin asiakkaiden palomuuripalveluita, jotka käyttävät levytilanaan kyseistä levyjärjestelmää.

Häiriö johtui vikaantuneesta levyjärjestelmästä joka ei palautunut normaalisti uudelleenkäynnistyksessä. Paikalle jouduttiin kutsumaan ulkopuolinen asiantuntija.

Korjaustoimenpiteet aiheuttivat myös pätkintää nimipalveluihin, jotka heijastui useisiin liittymiin pätkimisenä klo 16-17 välillä.

Päivitys klo 17:00: Levyjärjestelmä on saatu korjattua ja palveluita palautellaan hiljalleen.

Päivitys klo 17:30: Kaikki palvelut ovat saatu palautettua. Mikäli ongelmat jatkuu, käynnistäkää työasemat ja lähiverkon laitteet uudelleen. Tarpeen tullen voitte olla yhteydessä tekniseen tukeemme, 020 7345 753 tai support@s1networks.fi

Pahoittelemme toistunutta häiriötä!

Alueellinen häiriö Helsingin Ruoholahdessa (korjattu)

Ruoholahdessa on alkanut klo 12:10 alueellinen häiriö. Paikallisesta Elisan keskuksesta on taas sähköt poikki. Häiriö vaikuttaa pieneen osaan alueen tietoliikenneyhteyksistä.

Korjaustyöt on aloitettu mutta tarkkaa korjaus aikataulua ei vielä osata sanoa. Kiinteistö on ison remontin alla ja työmaan sähköurakoitsijaan on oltu yhteydessä häiriön korjaamiseksi.

Päivitys 13:10: Yhteydet ovat palautuneet. Urakoitsija on saanut korjattua aiheuttamansa vian.

Lisätiedot: Paikallisen keskuksen sähkönsyötön pitäisi olla täysin varmennettu mutta häiriöt ovat kohdistuneet varmennettuun syöttöön. Käymme asentamassa keskukseen oman erillisen UPS varavirtalähteen yhteyksien turvaamiseksi.

Pahoittelemme toistunutta häiriötä!

Paikallinen häiriö pääkaupunkiseudulla (korjattu)

Yhteistyökumppanimme IP-Onlyn verkossa on havaittu häiriö klo 10:52 alkaen, joka vaikuttaa joihinkin kuituyhteyksiimme pääkaupunkiseudulla.

Vikaa selvitellään ja tiedotamme tällä sivulla tarkemmin.

Päivitys klo 11:10: Yhteydet on nyt saatu palautettua. Seuraamme tilannetta.

Katkoksella oli vaikutusta mm. Malmin, Konalan, Leppävaaran, Herttoniemen sekä Pikkuhuopalahden alueelle.

Pahoittelemme häiriötä!

Alueellinen häiriö Helsingin Ruoholahdessa (korjattu)

Ruoholahdessa on alkanut klo 14:50 alueellinen häiriö. Paikallisesta Elisan keskuksesta on sähköt poikki. Häiriö vaikuttaa pieneen osaan alueen tietoliikenneyhteyksistä.

Korjaustyöt on aloitettu mutta tarkkaa korjaus aikataulua ei vielä osata sanoa. Arviolta klo 17 mennessä yhteyksien pitäisi olla kunnossa.

Päivitys klo 15:45: Huoltomies on vahvistanut olevansa matkalla paikanpäälle korjaamaan vikaa ja paikalla 16:30 pintaan.

Päivitys klo 17:25: Kiinteistössä on isompi remontti ja se on työmaa-aluetta. Paikallinen sähköurakoitsija on kutsuttu paikalle selvittämään ja korjaamaan vikaa. Korjaus etenee mutta hiukan hitaammin kuin kuviteltiin.

Päivitys klo 17:40: Vian oli aiheuttanut virheellisesti purettu sähkökaapeli. Sähkönsyöttö on saatu korjattua ja yhteydet ovat palautuneet.

Pahoittelemme häiriötä!

Pyydä tarjous valitsemistasi palveluistamme tai ota yhteyttä

Haluaisin tarjouksen seuraavista palveluista

    WhatsApp chat