Häiriötiedotteet

Häiriö tietoliikenneyhteyksissä Herttoniemessä (korjattu)

Helsingin Herttoniemessä on alkanut 30.12.2020 klo 13:34 verkkohäiriö, joka vaikuttaa joihinkin lähialueen yhteyksiin.

Selvittelemme vikaa.

Päivitys klo 13:55: Vika on rajattu runkoyhteyteen. Tarkempi selvitys ja korjaustyöt ovat käynnissä runkoverkko-operaattorimme puolella.

Päivitys klo 14:49: Vika on saatu korjattua ja yhteydet ovat palautuneet.

Mikäli ongelma jatkuu, käynnistäkää lähiverkon laitteet uudestaan. Voitte myös olla yhteydessä tekniseen asiakastukeemme, 020 7345 753 tai support@s1networks.fi

Pahoittelemme häiriötä ja toivotamme hyvää vuodenvaihdetta!

Häiriöitä tietoliikenneyhteyksissä (korjattu)

Helsingin Pasilassa on paikallinen verkkohäiriö, joka vaikuttaa osaan Pasilan lähialueen sekä myös muutamien muiden kiinteistöjen yhteyksiin.

Häiriö on alkanut 29.12.2020 klo 13:57. Korjaustyöt ovat käynnissä ja yhteydet palautuvat tämän päivän aikana.

Päivitys klo 17:45: Vika on saatu korjattua ja yhteydet ovat palautuneet.

Häiriö aiheutui sähkönsyötön katkoksesta paikallisessa Elisan telekeskuksessa. Selvitämme tarkemman juurisyyn Elisan alihankkijan ARE:n kanssa, joka vastaa laitetilojen ylläpidosta.

Mikäli katkoksen jäljiltä on ongelmaa, voitte olla yhteydessä tekniseen asiakastukeemme puhelimitse 020 7345 753 tai osoitteeseen support@s1networks.fi

Pahoittelemme häiriötä!

Häiriö tietoliikenneyhteyksissä Vantaalla (korjattu)

Paikallisia häiriöitä on havaittu eri puolilla Vantaata klo 9:35 alkaen, mm. Vantaankosken ja Pakkalan läheisyydessä. Selvitämme vikaa ja tiedotamme korjauksen etenemisestä.

Päivitys klo 9:40: Yhteydet ovat palautuneet. Seuraamme tilannetta.

Päivitys klo 9:46: Yhteydet katkesivat uudelleen. Asentaja lähetetty paikalle tutkimaan tarkemmin.

Päivitys klo 10:50: Ongelma runkoyhteydessä DNA:n verkossa. Korjaukset jatkuvat. Raportoimme, kun häiriö on saatu korjattua.

Päivitys klo 11:25: Häiriö on saatu korjattua ja yhteydet ovat palautuneet.

Pahoittelemme häiriötä!

Konesalipalveluissa häiriö (korjattu)

Pasilan konesalissa sijaitsevassa levyjärjestelmässä oli sunnuntai iltana häiriö, joka vaikutti laajasti erinäisiin palveluihin. Omien verkkosivujemme lisäksi alhaalla oli joidenkin asiakkaiden palomuuripalveluita, jotka käyttävät levytilanaan kyseistä levyjärjestelmää.

Häiriö johtui vikaantuneesta levyjärjestelmästä joka ei palautunut normaalisti uudelleenkäynnistyksessä. Paikalle jouduttiin kutsumaan ulkopuolinen asiantuntija.

Korjaustoimenpiteet aiheuttivat myös pätkintää nimipalveluihin, jotka heijastui useisiin liittymiin pätkimisenä klo 16-17 välillä.

Päivitys klo 17:00: Levyjärjestelmä on saatu korjattua ja palveluita palautellaan hiljalleen.

Päivitys klo 17:30: Kaikki palvelut ovat saatu palautettua. Mikäli ongelmat jatkuu, käynnistäkää työasemat ja lähiverkon laitteet uudelleen. Tarpeen tullen voitte olla yhteydessä tekniseen tukeemme, 020 7345 753 tai support@s1networks.fi

Pahoittelemme toistunutta häiriötä!

Alueellinen häiriö Helsingin Ruoholahdessa (korjattu)

Ruoholahdessa on alkanut klo 12:10 alueellinen häiriö. Paikallisesta Elisan keskuksesta on taas sähköt poikki. Häiriö vaikuttaa pieneen osaan alueen tietoliikenneyhteyksistä.

Korjaustyöt on aloitettu mutta tarkkaa korjaus aikataulua ei vielä osata sanoa. Kiinteistö on ison remontin alla ja työmaan sähköurakoitsijaan on oltu yhteydessä häiriön korjaamiseksi.

Päivitys 13:10: Yhteydet ovat palautuneet. Urakoitsija on saanut korjattua aiheuttamansa vian.

Lisätiedot: Paikallisen keskuksen sähkönsyötön pitäisi olla täysin varmennettu mutta häiriöt ovat kohdistuneet varmennettuun syöttöön. Käymme asentamassa keskukseen oman erillisen UPS varavirtalähteen yhteyksien turvaamiseksi.

Pahoittelemme toistunutta häiriötä!

Pyydä tarjous valitsemistasi palveluistamme tai ota yhteyttä

Haluaisin tarjouksen seuraavista palveluista

    WhatsApp chat