S1 Pilvikaista. Omaa ohituskaistaa suoraan pilvipalveluun.

S1 Pilvikaista on yritysnettiliittymä, joka on päivitetty pilviaikakauden tarpeisiin.

TUTUSTUPYYDÄ TARJOUS

Supernopea, edullinen ja tietoturvallinen kaistasi pilveen

 

S1 Pilvikaistan avulla voi huippunopean valokuitupohjaisen nettiyhteyden rinnalle liittää suoria, yrityksen omaan käyttöön dedikoituja kaistoja pilvialustoihin.

Palveluumme liitettäviä alustoja ovat muun muassa Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud Platform, IBM Cloud, SAP Cloud sekä Oracle Cloud. Myös yksityisissä konesaleissa (esimerkiksi Ficolo, Telia Helsinki Datacenter, Equinix ja Digita) toimivat palvelut ovat liitettävissä S1 Pilvikaistaamme. Mikäli haluamasi pilvi ei ole listalla, ole rohkeasti yhteydessä, niin rakennamme juuri sinun yrityksesi tarvitseman yhteyden.

S1 Pilvikaista kulkee ohi julkisen internetin. Näin saat kokonaan käyttöösi tehokkaan ja tietoturvallisen yhteyden suoraan pilvipalveluusi.

Miksi ja milloin pilvikaista kannattaa?

 

Mikäli yrityksenne käyttää jo pilvialustoja tai suunnittelee niiden hyödyntämistä, on S1 Pilvikaista ehdottomasti järkevä valinta. Tiedäthän, että pilvipalvelujen tarjoajat veloittavat suuria maksuja tietojen siirtämisestä pilvestä ulos? Käyttäessäsi S1 Pilvikaistaa, siirtohinnat ovat usein moninkertaisesti edullisemmat. Voimme skaalata kapasiteettia muuttuvien tarpeiden mukaan ja voimme vaihdella sitä vaikka päivittäin. Maksat siis vain siitä, mitä käytät.

S1 Networksin kaikissa yritysliittymissä on valmius pilvikaistan käyttöönottoon. Ottamalla käyttöösi supernopean ja nykyaikaisen S1 Pilvikaistan säästät heti rahaa ja päivität yrityksesi pilviaikakaudelle.

Asennus avaimet käteen -palveluna

 

Pilvikaistan asennuspalvelumme on nopea ja tehokas, jotta sinä voit keskittyä omaan bisnekseesi! Palvelumme hintaan kuuluu aina asennus avaimet käteen -periaatteella.

Hoidamme pilviyhteyden toimintavalmiiksi. Käyttöönotto on erittäin yksinkertaista, eikä yrityksessäsi tarvita tähän omaa erityistä teknistä osaamista. Toimitamme selkeät ohjeet ja autamme yhteyden luomisessa pilvialustaan asti.

Pilvikaistan toimitus toimistollesi kestää normaalisti muutaman arkipäivän. Tämän jälkeen yksittäisten pilviyhteyksien liittäminen palveluun onnistuu normaalisti yhden työpäivän aikana.

Esimerkkejä hinnoistamme

 

S1 Pilvikaista on järkevä hankinta myös taloudellisesti. Tässä esimerkkejä palveluun liitettävistä pilviyhteyksistä eri nopeuksilla:

nopeuskuukausihinta
50/50M 150 €
100/100M 200 €
200/200M 250 €
300/300M 275 €
400/400M 300 €
500/500M 325 €
1000/1000M 375 €
2000/2000M 500 €

Ota rohkeasti yhteyttä, niin lasketaan saamanne säästö vielä tarkemmin auki. Tarjoamme oman verkkomme alueella palveluun myös veloituksettoman kokeilujakson.