S1 valokuitu yritykselle. Valonnopeudella nettiin.

Saat Suomen nopeimman ja luotettavimman yritysvalokuidun meiltä. Valokuituyhteytemme kattavat koko Suomen. Saat meiltä verkkoyhteyden myös ulkomaille.

TUTUSTUPYYDÄ TARJOUS

Valokuitu on nopein ja varmin tapa toteuttaa yritysnetti.

Saat meiltä Suomen nopeimman valokuituliittymän yrityksellesi. Yhdistämme yrityksesi toimipisteet kotimaassa ja maailmalla yhdeksi sisäverkoksi. Tieto liikkuu nopeasti ja turvallisesti, ja voit järjestää nettipalaverit omassa yritysverkossasi.

Yritysvalokuidun simppeli hinnoittelu

Tarvitsetko myös lähiverkon ja palomuurin? Ota yhdistelmä!

Täyden palvelun valokuitupaketti yrityksellesi

Toimipisteiden yhdistämispalvelu IP VPN

Sinulle asiakkaanamme tämä tarkoittaa vähemmän palvelimia ja palomuureja, kaikille toimipisteillenne yhteistä internetliittymää, suurta kaistanleveyttä, pientä viivettä ja korkeaa käytettävyyttä. Eli mutkatonta ylläpitoa ja vähemmän kuluja.

Kiinteä IP-osoite

Valokuituyhteytemme sisältää aina oletuksena yhden kiinteän julkisen IPv4-osoitteen. Tarvittaessa saat useampia osoitteita tai kokonaisen oman verkon lisämaksusta. IPv6-osoitteita saa veloituksetta tarvittavan määrän.

Palvelutasomme (SLA)

Yhteyksiin on valittavissa neljä palvelutasoa: Pronssi, Hopea, Kulta tai Timantti. Asiantuntijamme palvelevat arkisin klo 8–18 Pronssi -tason asiakkaita. Lisämaksullisilla ja laajennetuilla Hopea, Kulta ja Timantti palvelutasoilla asiakkaita palvellaan arkisin 8-22 tai 24/7/365. Yhteyksien käytettävyys vaihtelee palvelutason mukaan 99,4 % – 99,97 % välillä.

Symmetrinen yhteys

Symmetrisessä yhteydessä tietojen lähettäminen ja vastaanottaminen tapahtuu yhtä nopeasti. Valokuitumme yhteys on aina symmetrinen. 

Vaivaton käyttöönotto

Yhteyden käyttöönotto on helppoa. Hoidamme puolestasi kaikki liittymäsi siirtoon tarvittavat asiat – verkkolaitteiden asennuksen ja ylläpidon – sekä pidämme huolen siitä, ettei katkoksia tietoliikenneyhteyksiin tule. Saavumme paikalle, laitamme yhteydet kuntoon ja testaamme, että yhteytesi toimivat heti.

24/7 tukipalvelu

S1 Networksin verkonvalvonta toimii 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.

4G-varayhteys (lisäpalvelu)

Yhteydet on mahdollista kahdentaa joko kiinteän verkon liittymällä tai langattomasti.

Vikatilanteissa kiinteälle varayhteydelle reititetään varmennettavan liittymän koko liikenne tai yrityksesi määrittelemä kriittinen liikenne. 

SD-WAN (lisäpalvelu)

Tarjoamme internetliittymät sekä toimipisteiden yhdistämispalvelut ympäri maailmaa yrityksenne tarpeen mukaan. 

Kestääkö tiedostojen lataus tai lähetys liian kauan?

Hyvällä internetyhteydellä datan lähettäminen ja lataaminen on yhtä nopeaa. S1 Networks on symmetristen valokuituyhteyksien edelläkävijä Suomessa. Meiltä saat nopeimman ja luotettavimman valokuidun. Aina.

50/50 Mbps

100/100 Mbps

250/250 Mbps

500/500 Mbps

1/1 Gbps

Palautetta asiakkailtamme