Tietoturva ja valokuitu. Yhdessä aina.

Tarjoamme palvelunestohyökkäyssuojan vakiona kaikkiin internetyhteyksiimme – ainoana Suomessa..

Seuraavan sukupolven palomuuri

Kovan kapasiteetin verkkopalomuuri pilvessä

Toteutamme verkkopalomuurin konesalistamme keskitettynä palveluna ja rajoittamattomalla kapasiteetilla. Toteutamme ratkaisun hallinnoimastamme yksityisestä pilvestä. Käytämme laitealustana tehokkaita tietoturvalaitteita, joista määritellään yrityksellesi oma osio. Tarjoamme ratkaisua verkko- ja internetpalveluidemme käyttäjille.

Millaisen tietoturvan sinä haluat?

Toteutetamme tietoturvan asiakaskohtaisilla laitteilla. Voimme sijoittaa ne omaan tietoturvalliseen laitetilaamme Suomessa tai yrityksesi laitetilaan, joka on kahdennettavissa.  Valikoimaamme kuuluu myös virtuaalipalomuuri, jonka voimme pystyttää halutessasi yrityksesi palvelinympäristöön.

OLETKO VALMIS DDoS- HYÖKKÄYKSEEN?

Palvelunestohyökkäyksen torjuntapalvelu

Palvelunestohyökkäyksen torjuntapalvelumme on tarkoitettu asiakkaille, joilla on korkeat vaatimukset saatavuuden, vakauden ja lyhyiden vasteaikojen suhteen omille verkkopalveluilleen. Palvelunestohyökkäys eli DDoS tulee sanoista Distributed Denial of Service.

Aggressiiviset hyökkäykset, joilla yritetään tukkia yhteyden käyttö muilta, on kasvava ongelma.  Yleensä liikenne on peräisin bottiverkoista, joissa saastuneita tietokoneita valjastetaan luomaan suuria liikennevirtoja. Niitä vastaan on vaikea puolustautua.

Edes kaikkein kehittyneimmät palomuurit tai IPS (Intrusion prevention systems) eivät pysty suodattamaan kyseisiä hyökkäyksiä. Liikennemääriin perustuvat ja jopa kymmenistätuhansista lähteistä koordinoidut hyökkäykset on torjuttava internetpalveluntarjoajan verkossa ennen kuin hyökkäys saavuttaa kohteensa. Esimerkiksi yrityksesi nettisivut.

Me tarjoamme sinulle hyökkäyksenestoturvan. DDoS-suojauksemme oppii tunnistamaan normaalin nettiliikenteen, vierailijoidesi käyttäytymisen ja havaitsee nopeasti poikkeamat.

Palvelunestohyökkäyssuoja kuuluu vakiona kaikkiin internetyhteyksiimme. Ainoana Suomessa.

Lisää tietoturvaa saat erillisellä tarjouksella.