Virtuaalipalvelin

Virtuaalipalvelin on luotettava, ketterä ja huoleton valinta yrityksen tarpeisiin, on kyse sitten liiketoiminta kriittisten kassajärjestelmien, ERP-järjestelmien tai kustomoitujen verkkosivujen hostingista. Virtuaalipalvelinta kannattaa harkita silloin, kun webhotellin ominaisuudet eivät riitä.

TUTUSTUPYYDÄ TARJOUS

Suorituskykyä virtuaalipalvelimesta

Virtuaalipalvelimet ovat tehokkaita, toimivat nopealla levyjärjestelmällä ja yritys saa taatut palvelinresurssit. Lisäksi ne ovat aina räätälöitävissä yrityksen tarpeita vastaavaksi ja se voidaan toimittaa halutulla käyttöjärjestelmällä, esim. Linuxin eri disribuutiot tai Windows serverin versioilla.

S1 Networks on kotimainen ja yksityinen palveluntarjoaja, joka tarjoaa private cloud palveluita. Tarjoamme hallittua palvelua, joka on täysin omaa tuotantoamme ja helposti budjetoitavissa. Palvelimet ja varmuuskopiot sijaitsevat aina Suomessa.

Palveluun voidaan lisäksi yhdistää myös Palvelupalomuuri ja Yritysinternet -palvelut tietoturvallisten yhteyksien luomiseksi.

Vikasietoisuus

S1 Networksin virtuaalipalvelimet ovat vikasietoisia, tehokkaita ja toimivat nopealla levyjärjestelmällä. Varmuuskopiot kuuluvat oletuksena palvelun hintaan eikä sitä tarvitse erikseen tilata. Myös tietoliikenneyhteydet ovat varmennettuja.

Skaalautuvuus ja vapaus

Virtuaalipalvelimen resurssit ovat täysin tilaajan käytettävissä. Tämä mahdollistaa esimerkiksi raskaiden sivustojen tai omien sovellusten ajamisen. Saat aina taatut resurssit ja laadukkaan palvelutason

Nopeat palvelimet

Käytämme markkinoiden uusimpia ja nopeimpia teknologioita. 10 Gbit/s -verkkoyhteydet, uusimmat AMD Epyc tai Intel Xeon -prosessorit ja NVMe -levyjärjestelmät takaavat nopeuden.

Älä tingi turvallisuudesta

S1 Networks takaa laadukkaat ja tehokkaat palvelimet, sekä tarkoin valitut maailman johtavat ohjelmistotoimittajat (VMware, Veeam Backup & Replication ja Fortinet). Datacenterimme sijaitsevat Pääkaupunkiseudulla ja täyttävät niille asetetut turvallisuusvaatimukset. Datacenterimme sähkönsyötöstä on huolehdittu UPS-järjestelmillä, varavoimageneraattoreilla sekä tehokkaalla jäähdytyksellä. 

Laiteympäristöjen turvallisuudesta huolehdimme mm. alue-ja kohdevartioinnilla, kulunvalvonnalla, lukittavilla laitekaapeilla sekä 24/7 valvonnalla. Kolme datacenteriämme on yhdistetty toisiinsa nopealla ja vikasietoisella kuituringillä. Arkkitehtuurin ansiosta liikennöinti jatkuu, vaikka valokuitu katkeaisi. Data kulkee kahta reittiä ja on varmuuskopioitu aina vähintään 3-2-1 periaatteella.

N

Taatut palvelinresurssit

N

Huippuluokan tietorturva

N

Yksityinen ja kotimainen ammattilainen

N

Räätälöitävissä tilaajan tarpeen mukaan

Näin homma toimii meidän kanssamme

1

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro tarpeesi.

2

Asiantuntijamme on yhteydessä sinuun ja suosittelee sopivaa ratkaisua.

3

Saat halutessasi alustavan tarjouksen. Voit rauhassa miettiä sopisiko meidän palvelumme teille.

4

Hyväksy tarjous ja aletaan hommiin.