Valonnopeudella nettiin. Aina.

Saat Suomen edullisimman ja nopeimman valokuituyhteyden meiltä. Valokuituyhteytemme kattavat koko Suomen.

TUTUSTUOTA YHTEYTTÄ

Tiesitkö, että koko maailman tietoliikenne mahtuisi yhteen valokuitusäikeeseen?

Saat meiltä Suomen nopeimman yritysinternet liittymän yrityksellesi. Lisäksi yhdistämme yrityksesi toimipisteet ympäri maailmaa yhdeksi sisäverkoksi. 

Täyden palvelun paketti yrityksesi tarpeisiin

Toimipisteiden yhdistämispalvelu IP VPN

Sinulle asiakkaanamme tämä tarkoittaa vähemmän palvelimia ja palomuureja, kaikille toimipisteillenne yhteistä internetliittymää, suurta kaistanleveyttä, pientä viivettä ja korkeaa käytettävyyttä. Eli mutkatonta ylläpitoa ja vähemmän kuluja. 

Kiinteä IP-osoite

Valokuituyhteytemme sisältää aina oletuksena yhden kiinteän IP-osoitteen.

Palvelutasomme (SLA)

Tekniset asiantuntijamme palvelevat arkisin klo 8–17. Riippuen paketista palvelun saatavuus on 99,6 %–99,8 %. 

Symmetrinen yhteys

Symmetrisessä yhteydessä tietojen lähettäminen ja vastaanottaminen tapahtuu yhtä nopeasti. Valokuitumme yhteys on aina symmetrinen. 

Vaivaton käyttöönotto

Yhteyden käyttöönotto on helppoa. Hoidamme puolestasi kaikki liittymäsi siirtoon tarvittavat asiat – verkkolaitteiden asennuksen ja ylläpidon – sekä pidämme huolen siitä, ettei katkoksia tietoliikenneyhteyksiin tule. Saavumme paikalle, laitamme yhteydet kuntoon ja testaamme, että yhteytesi toimivat heti.

24/7 tukipalvelu

S1 Networksin verkonvalvonta toimii 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.

4G-varayhteys (lisäpalvelu)

Yhteydet on mahdollista kahdentaa joko kiinteän verkon liittymällä tai langattomasti.

Vikatilanteissa kiinteälle varayhteydelle reititetään varmennettavan liittymän koko liikenne tai yrityksesi määrittelemä kriittinen liikenne. 

SD-WAN (lisäpalvelu)

Tarjoamme internetliittymät sekä toimipisteiden yhdistämispalvelut ympäri maailmaa yrityksenne tarpeen mukaan. 

Simppeli hinnoittelu

Tarvitsetko myös lähiverkon? Ota yhdistelmä!

Laske liittymäsi hinta!

Katso valokuituyhteyden kuukausikustannukset haluamallesi nopeudelle ja lisäpalveluille.

Hinnat ovat suuntaa-antavia ja saattavat muuttua asennuskohteesta riippuen. Lähetä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

0
Total€ / kk

Kestääkö tiedostojen lähetys liian kauan?

Riittääkö puhti? Jos internetisi toimii hitaasti, yrityksesi on ehkä lisättävä lähetysnopeutta. Hyvässä internetyhteydessä datan lähettäminen ja lataaminen on yhtä nopeaa. Tarjoamme edelläkävijänä ainoastaan nopeita symmetrisiä kuituyhteyksiä. Pienin saatavilla oleva nopeus on 50 Mbit/s.

50/50 Mbps

100/100 Mbps

250/250 Mbps

500/500 Mbps

1/1 Gbps

Asiakkaamme kertovat

”Otimme käyttöömme S1 Networksin toimittaman 100M/100M-valokuituyhteyden joulukuussa 2012. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä valintaamme.

Päivitimme verkkoyhteyden suuremmalle nopeudelle – kiitos S1:n osaavan henkilöstön. Yhteys on toiminut liki moitteettomasti. Olemme vain kerran raportoineet viasta, ja tällöinkin korjaus tehtiin alle 30 minuutissa. Mahtavaa palvelua.”

Jouni Seppänen

Principal Developer, ZenRobotics Ltd

“Toimintavarma verkkoyhteys on kansainväliselle yritykselle elinehto. Erityisen hyvää S1 Networksin toiminnassa on ammattitaitoinen ja ripeä reagointi ongelmatilanteissa. Nimetyn yhteyshenkilön ansiosta kommunikointi toimii nopeasti eikä asiakkaan tarvitse jonottaa puhelimessa. Lisäksi S1 Networks pitää aktiivisesti yhteyttä – näin käytössä oleva ratkaisu on aina ajan tasalla ja viimeisintä teknologiaa. Suosittelen palvelua lämpimästi yrityksille, jotka haluavat kustannustehokkaan ja toimintavarman verkkoyhteyden erinomaisella palveluasenteella.”

PR and Office Coordinator

FOX International Channels

Tiedustele S1 Valokuidun saatavuutta kiinteistöösi

Täytä lomakkeeseen yrityksesi osoite ja mahdolliset erityisvaatimukset. Kerromme sinulle tarkalleen, millaisen yhteyden pystymme tarjoamaan kyseiseen osoitteeseen.

Lähetä viesti

    WhatsApp chat