VUODEN HUIKEIN VAIHTOTARJOUS

Valokuituyhteys nyt veloituksetta käyttöön nykyisen sopimuksesi irtisanomisajaksi.

TUTUSTUOTA YHTEYTTÄ

Haluamme tehdä asiat helpommiksi: kun vaihdat nettiyhteytesi  meille, tarjoamme veloituksettoman netin sinulle nykyisen sopimuksesi irtisanomisajaksi*.

Ole meihin yhteydessä, niin katsotaan yhdessä toimitusaikataulu. Saat S1 Networksilta Suomen nopeimman internetliittymän yrityksellesi. Tarjoamme alan parhaan hinta-laatusuhteen. Supernopea kuituverkkomme tarkoittaa kohtuuhintaisia jopa kymmenen gigabitin internetyhteyksiä.

* Max. kuusi veloituksetonta kuukautta. Tarjous voimassa sähköpostitarjouksen saaneille jotka tekevät 12 kk määräaikaisen sopimuksen 31.8.2019 mennessä. Sopimuskausi alkaa laskutuksesta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi TÄSTÄ niin myyjämme palaa asiaan pikaisesti. Voit soittaa myös suoraan myyntiimme 020 734 5755 tai laittaa sähköpostia osoitteella myynti@s1networks.fi. 

Simppeli hinnoittelu

Tarvitsetko myös lähiverkon? Ota yhdistelmä!

Täyden palvelun paketti yrityksesi tarpeisiin

Toimipisteiden yhdistämispalvelu IP VPN

Sinulle asiakkaanamme tämä tarkoittaa vähemmän palvelimia ja palomuureja, kaikille toimipisteillenne yhteistä internetliittymää, suurta kaistanleveyttä, pientä viivettä ja korkeaa käytettävyyttä. Eli mutkatonta ylläpitoa ja vähemmän kuluja. 

Kiinteä IP-osoite

Valokuituyhteytemme sisältää aina oletuksena yhden kiinteän IP-osoitteen.

Palvelutasomme (SLA)

Tekniset asiantuntijamme palvelevat arkisin klo 8–17. Riippuen paketista palvelun saatavuus on 99,6 %–99,8 %. 

Symmetrinen yhteys

Symmetrisessä yhteydessä tietojen lähettäminen ja vastaanottaminen tapahtuu yhtä nopeasti. Valokuitumme yhteys on aina symmetrinen. 

Vaivaton käyttöönotto

Yhteyden käyttöönotto on helppoa. Hoidamme puolestasi kaikki liittymäsi siirtoon tarvittavat asiat – verkkolaitteiden asennuksen ja ylläpidon – sekä pidämme huolen siitä, ettei katkoksia tietoliikenneyhteyksiin tule. Saavumme paikalle, laitamme yhteydet kuntoon ja testaamme, että yhteytesi toimivat heti.

24/7 tukipalvelu

S1 Networksin verkonvalvonta toimii 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.

4G-varayhteys (lisäpalvelu)

Yhteydet on mahdollista kahdentaa joko kiinteän verkon liittymällä tai langattomasti.

Vikatilanteissa kiinteälle varayhteydelle reititetään varmennettavan liittymän koko liikenne tai yrityksesi määrittelemä kriittinen liikenne. 

SD-WAN (lisäpalvelu)

Tarjoamme internetliittymät sekä toimipisteiden yhdistämispalvelut ympäri maailmaa yrityksenne tarpeen mukaan. 

Kestääkö tiedostojen lähetys liian kauan?

Riittääkö puhti? Jos internetisi toimii hitaasti, yrityksesi on ehkä lisättävä lähetysnopeutta. Hyvässä internetyhteydessä datan lähettäminen ja lataaminen on yhtä nopeaa. Tarjoamme edelläkävijänä ainoastaan nopeita symmetrisiä kuituyhteyksiä. Pienin saatavilla oleva nopeus on 50 Mbit/s.

50/50 Mbps

100/100 Mbps

250/250 Mbps

500/500 Mbps

1/1 Gbps

Asiakkaamme kertovat

”Otimme käyttöömme S1 Networksin toimittaman 100M/100M-valokuituyhteyden joulukuussa 2012. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä valintaamme.

Päivitimme verkkoyhteyden suuremmalle nopeudelle – kiitos S1:n osaavan henkilöstön. Yhteys on toiminut liki moitteettomasti. Olemme vain kerran raportoineet viasta, ja tällöinkin korjaus tehtiin alle 30 minuutissa. Mahtavaa palvelua.”

Jouni Seppänen

Principal Developer, ZenRobotics Ltd

”Toimintavarma verkkoyhteys on kansainväliselle yritykselle elinehto. Erityisen hyvää S1 Networksin toiminnassa on ammattitaitoinen ja ripeä reagointi ongelmatilanteissa. Nimetyn yhteyshenkilön ansiosta kommunikointi toimii nopeasti eikä asiakkaan tarvitse jonottaa puhelimessa. Lisäksi S1 Networks pitää aktiivisesti yhteyttä – näin käytössä oleva ratkaisu on aina ajan tasalla ja viimeisintä teknologiaa. Suosittelen palvelua lämpimästi yrityksille, jotka haluavat kustannustehokkaan ja toimintavarman verkkoyhteyden erinomaisella palveluasenteella.”

PR and Office Coordinator

FOX International Channels