Runkoverkossamme on laaja häiriö, joka alkoi klo 09:54.

Häiriö johtuu Pasilan runkopisteessä käynnissä olevasta sähkönsyötön häiriöstä. Vikaa selvitetään Digitan puolelta.

Päivitämme lisätietoja tilanteen tarkentuessa.

Päivitys klo 10:28: Sähköt ja yhteydet ovat palautuneet. Osa palveluista saattaa vielä olla alhaalla.

Päivitys klo 13:00: Viimeisiä palveluita palautetaan. Osa palomuuripalveluista on vielä alhaalla sähkökatkon aiheuttaman levyjärjestelmän vikaantumisen johdosta. Arviolta loput palvelut saadaan korjattua klo 14:00 mennessä.

Päivitys 22.8.2023 klo 15:35

Haluamme päivittää teitä tilanteesta, joka vaikutti meidän ja muiden Digitan teletilan asiakkaisiin. Aluksi kiitämme kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne viimeaikaisten yhteyshäiriöiden aikana.

Häiriön syyksi on paljastunut odottamaton tapahtuma, joka vaikutti kaikkiin teletilan asiakkaisiin, myös meihin. Tapahtuma johtui naapuri operaattorin laitekaapin virtalähteen häiriöstä. Haluamme korostaa, että tämä oli harvinainen tapahtuma, joka ei ole tyypillistä toiminnallemme.

Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Digitan kanssa selvittääksemme ongelman juurisyyn ja estääksemme vastaavien tilanteiden toistumisen tulevaisuudessa.

Vian aiheutti sähkönsyöttöhäiriö Digitan konesalissa. Sähköt ovat varmistettu UPS ja diesel generaattorein mutta Digitan järjestelmään oli tullut häiriö. Vian aiheuttajaa selvitetään vielä Digitan kanssa.

Mikäli ongelmia vielä esiintyy, suosittelemme käynnistämään lähiverkon aktiivilaitteita uudestaan. Mikäli yhteydet eivät edelleenkään toimi, pyydämme olemaan yhteydessä tekniseen asiakastukeemme, 020 7345 752 / support@s1networks.fi. Vikailmoituksen voit tehdä 24/7 numeroon 020 7345 753.

Pahoittelemme häiriöstä!