Yrityslaajakaista – Nettiin valonnopeudella luotettavasti ja turvallisesti. Aina.

 Yrityksille, jotka tarvitsevat liiketoimissaan huippunopean, luotettavan ja turvallisen valokuitunetin. 

 

Yrityslaajakaista, joka toimii. 

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

Yrityslaajakaista, joka toimii. Nopea, luotettava ja turvallinen.

Laita yrityksesi yhteydet kuntoon huippunopealla ja luotettavalla yrityslaajakaistalla. Yhdistämme yrityksesi verkkoon ennennäkemättömällä teholla. Tieto liikkuu nopeasti ja turvallisesti, ja voit olla huoletta verkon toimivuudesta.

Yrityslaajakaista vie yrityksesi verkkoon

S1 Networksin yrityslaajakaista on yrityksille suunnattu internet-yhteys, joka tarjoaa huippunopean ja luotettavan yhteyden verkkoon. Yrityslaajakaistan avulla yritykset voivat hoitaa liiketoimintaansa tehokkaasti ja nopeasti, sillä se mahdollistaa suuren datamäärän siirron sekä monien eri laitteiden käytön samanaikaisesti.

Yrityslaajakaistan tärkeimmät edut ovat sen nopeus, symmetrisyys ja toimintavarmuus. Yritykset lähettävät ja vastaanottavat suuria määriä dataa päivittäin, joten hitaat yhteydet hidastavat työntekoa ja voivat aiheuttaa viiveitä asiakaspalvelussa.

Symmetrinen yhteys takaa sen, että lataus- ja lähetysnopeudet ovat samansuuruiset. Laadukas yrityslaajakaista takaa sen, että tiedonsiirto tapahtuu nopeasti ja häiriöttömästi.

 

Yrityslaajakaistan toimivuus

 

Yrityslaajakaistan on oltava luotettava. Liiketoiminnan kannalta on kriittistä, että internet-yhteys toimii aina moitteettomasti, eikä katkoja synny. Tämän vuoksi yrityslaajakaistalla on varayhteys tai jopa useampia, joilla varmistetaan jatkuva toimintakyky. S1 Networksin kanssa saat varmennetut yhteydet edullisesti.

Yrityslaajakaista vaikuttaa myös turvallisuuteen. Usein yrityksissä käsitellään arkaluonteista tietoa, joten turvallisuus on erittäin tärkeää. Meidän yrityslaajakaista sisältää palvelunestohyökkäyssuojan vakiona – ainona Suomessa.

Laadukas yrityslaajakaista sisältää usein myös palomuurin ja muita turvallisuusominaisuuksia, jotka auttavat estämään haittaohjelmien ja muiden verkkouhkien leviämistä. Kysy lisätietoja tiimiltämme! Yhteydeotto tai tarjouksen pyytäminen ei sido sinua tai yritystäsi mihinkään, joten ota rohkeasti yhteyttä!

 

Miksi valita yrityslaajakaista meiltä? Ainakin seuraavista syistä:

✅ Paras hinta-laatusuhde – jopa 30-50 % kustannussäästö liittymätyypistä riippuen

✅ Huippunopea, luotettava ja symmetrinen yhteys

✅ 24/7 tuki – ihan aidosti

Käytettävyystaso 99,9%

✅ Kiinteä IP-osoite

✅ Varayhteys, joten yhteys pelaa aina

✅ Sisäverkko hoituu kauttamme

✅ Palvelunestohyökkäyssuoja vakiona – ainoana Suomessa

✅ Palomuuri ja muut verkkoratkaisut yrityksenne tarpeiden mukaan

✅ 100 % tyytyväisyystakuu

S1 Networksin yrityslaajakaista on yrityksille suunnattu valokuitunetti, joka sujuvoittaa yrityksesi arkea ja auttaa pääsemään tavoitteisiin.

Nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti.

Paras yrityslaajakaista

Tiesitkö, että valokuitu on tulevaisuuden tekniikka? Se kestää vuosikymmeniä. Valokuitu yrityksille säilyy tuleville sukupolville. Se on ympäristöystävällisin ja luotettavin valinta yrityslaajakaistaksi.

Valokuitu on symmetrinen yhteys eli tiedon lähettäminen ja vastaanottaminen onnistuu yhtä nopeasti. 

Kapasiteetti on lähes rajaton. Tulevaisuudessa tiedonsiirto vain kasvaa ja siihen valokuitu vastaa parhaiten. Siksi valokuitu on niin suosittu ympäri maailman.

Meidän yrityslaajakaista on saatavilla ympäri Suomen kiitos kattavan valokuituverkostomme. Laajennamme omaa valokuituverkkoamme jatkuvasti. 

Asiantuntijatiimimme on valmiina auttamaan. Mikäli yrityksellänne on tarve huippunopealle ja luotettavalle yrityslaajakaistalle, ota yhteyttä. Teemme mielellämme yrityksenne tarpeisiin sopivan tarjouksen. Yhteydenotto ja tarjous eivät sido teitä mihinkään, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Huippunopea ja luotettava

Valokuituyhteytemme ovat Suomen huippuluokkaa. Meidän toimintavarma ja turvallinen yrityslaajakaista on fiksu sijoitus, sillä se tehostaa työntekoa ja auttaa yritystänne pääsemään tavoitteisiinsa. 

Tietoturva

Yrityslaajakaistamme pitää sisällään palvelunestohyökkäyssuojan vakiona – ainoana Suomessa. Myös palomuuri ja muut tietoturvapalvelut järjestyvät kauttamme. Tarjoamme tietoturvalliset yhteydet, jotta käytössänne on luotettava ja turvallinen yrityslaajakaista.

Asiakaspalvelu

Meillä on 24/7 tuki ja henkilökohtainen asiakaspalvelu. Vastaamme puheluihin jopa 30 sekunnissa! Ja takaamme, että saat silloin henkilökohtaista palvelua. Meille jokainen asiakas on tärkeä. 

100 % tyytyväisyystakuu

Yrityslaajakaistalla on 100 % tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen nettiyhteyteemme, voit sanoa sopimuksen irti. Haluamme tyytyväisiä asiakkaita.

Verkkoratkaisut yrityksenne tarpeisiin

Yrityslaajakaistan lisäksi toteutamme muut verkkoratkaisut, kuten lähiverkko, tietoturva ja langaton verkko. Nämä kannattaa hankkia kauttamme, jotta saat kokonaisvaltaisen verkkoratkaisun parhaaseen hintaan. Yrityslaajakaistan toimintavarmuus pystytään takaamaan, kun kaikki palvelut ovat samalta palveluntarjoajalta. 

Simppeli hinnoittelu

Tarvitsetko myös lähiverkon ja palomuurin? Ota yhdistelmä!

Täyden palvelun valokuitupaketti yrityksellesi

Toimipisteiden yhdistämispalvelu IP VPN

Sinulle asiakkaanamme tämä tarkoittaa vähemmän palvelimia ja palomuureja, kaikille toimipisteillenne yhteistä internetliittymää, suurta kaistanleveyttä, pientä viivettä ja korkeaa käytettävyyttä. Eli mutkatonta ylläpitoa ja vähemmän kuluja.

Kiinteä IP-osoite

Valokuituyhteytemme sisältää aina oletuksena yhden kiinteän julkisen IPv4-osoitteen. Tarvittaessa saat useampia osoitteita tai kokonaisen oman verkon lisämaksusta. IPv6-osoitteita saa veloituksetta tarvittavan määrän.

Palvelutasomme (SLA)

Yhteyksiin on valittavissa neljä palvelutasoa: Pronssi, Hopea, Kulta tai Timantti. Asiantuntijamme palvelevat arkisin klo 8–18 Pronssi -tason asiakkaita. Lisämaksullisilla ja laajennetuilla Hopea, Kulta ja Timantti palvelutasoilla asiakkaita palvellaan arkisin 8-22 tai 24/7/365. Yhteyksien käytettävyys vaihtelee palvelutason mukaan 99,4 % – 99,97 % välillä.

Symmetrinen yhteys

Symmetrisessä yhteydessä tietojen lähettäminen ja vastaanottaminen tapahtuu yhtä nopeasti. Valokuitumme yhteys on aina symmetrinen. 

Vaivaton käyttöönotto

Yhteyden käyttöönotto on helppoa. Hoidamme puolestasi kaikki liittymäsi siirtoon tarvittavat asiat – verkkolaitteiden asennuksen ja ylläpidon – sekä pidämme huolen siitä, ettei katkoksia tietoliikenneyhteyksiin tule. Saavumme paikalle, laitamme yhteydet kuntoon ja testaamme, että yhteytesi toimivat heti.

24/7 tukipalvelu

S1 Networksin verkonvalvonta toimii 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.

4G-varayhteys (lisäpalvelu)

Yhteydet on mahdollista kahdentaa joko kiinteän verkon liittymällä tai langattomasti.

Vikatilanteissa kiinteälle varayhteydelle reititetään varmennettavan liittymän koko liikenne tai yrityksesi määrittelemä kriittinen liikenne. 

SD-WAN (lisäpalvelu)

Tarjoamme internetliittymät sekä toimipisteiden yhdistämispalvelut ympäri maailmaa yrityksenne tarpeen mukaan. 

Kestääkö tiedostojen lataus tai lähetys liian kauan?

Hyvä yrityslaajakaista on symmetrinen eli datan lähettäminen ja lataaminen on yhtä nopeaa. S1 Networks on symmetristen valokuituyhteyksien edelläkävijä Suomessa. Meiltä saat huippunopeat, luotettavat ja turvalliset valokuituyhteydet. Räätälöimme yrityslaajakaistan yrityksesi tarpeisiin ja tarvittaessa nopeutta voidaan säätää.

50/50 Mbps

100/100 Mbps

250/250 Mbps

500/500 Mbps

1/1 Gbps

Palautetta asiakkailtamme