Yritysnetti – Nopea ja luotettava valokuitu yrityksille. Aina.

Yritysnetti, joka tehostaa työskentelyä ja auttaa yritystäsi menestymään. Hoida kaikki yrityksesi asiat verkossa helposti ja turvallisesti.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS

S1 Networks yritysnetti –  yrityksesi kumppani

S1 Networks yritysnetti takaa korkean suorituskyvyn ja teknisen luotettavuuden. Hallitse liiketoimintaasi ja siirrä suuret tiedostot helposti omassa verkossasi.

Salaisuutemme on huippunopea ja luotettava valokuituyhteys ja räätälöidyt verkkoratkaisut. Olemme yrityksesi yhteistyökumppani ja rinnallakulkija, joka mahdollistaa tehokkaan ja sujuvan työskentelyn.

Paras yritysnetti 

Tiesitkö, että valokuitu on tulevaisuuden teknologia? Se kestää vuosikymmeniä ja on ympäristöystävällisin valinta. Valokuitu tarjoaa symmetrisen yhteyden ja lähes rajattoman kapasiteetin, mikä tekee siitä parhaan vaihtoehdon nyt ja tulevaisuudessa.

Miksi valita S1 Networks?

Kaikki lähti omasta henkilökohtaisesta tarpeesta. Tarvitsimme itse huippunopeaa valokuitua kohtuuhintaan, mutta tarjolla oli vain kalliita, meille sopimattomia vaihtoehtoja.

Niinpä S1 Networks syntyi v. 2011 ja siitä lähtien olemme kasvaneet vuosi vuodelta. Emme nimittäin olleet ainoita, jotka tarvitsivat huippunopean, toimintavarman ja edullisen valokuitunetin. Asiakkaitamme yhdistää nopeiden tietoliikenneyhteyksien tarve.

Valokuitu yrityksille

Valokuituyhteytemme ovat Suomen huippuluokkaa.

Saat kauttamme takuulla nopeimmat ja luotettavimmat nettiyhteydet yrityksille ympäri Suomen.

Toimitamme valokuituyhteyksiä myös ulkomaille.

~

Tietoturva

Tietoturva on meille tärkeää, ja siksi meidän yritysnetti sisältää palvelunestohyökkäyssuojan vakiona. Ainoana Suomessa.

Tarjoamme myös muita tietoturvapalveluita, kuten palomuurin, jotta voit nauttia turvallisista verkkoyhteyksistä.

Asiakaspalvelu

Meillä on 24/7 tuki ja henkilökohtainen asiakaspalvelu.

Vastaamme puheluihin jopa 30 sekunnissa!

Takaamme, että saat silloin henkilökohtaista palvelua.

Verkkoratkaisut

Valokuituyhteyksien lisäksi tarjoamme kattavat tietoverkkoratkaisut.

Hankkiessasi kaikki tarvitsemasi tietoverkkopalvelut samalta toimijalta varmistat yritysverkkosi toimintavarmuuden.

Asiantunteva tiimimme suunnittelee ja toteuttaa yrityksellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Tyytyväisyystakuu

Tiedämme, miten tärkeä rooli hyvin toimivalla nettiyhteydellä on yrityksen menestymiselle.

Annamme asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen nettiyhteyteemme, voit sanoa sopimuksen irti.

Haluamme tyytyväisiä asiakkaita. 

 

Simppeli hinnoittelu

Tarvitsetko myös lähiverkon ja palomuurin? Ota yhdistelmä!

Täyden palvelun valokuitupaketti yrityksellesi

Toimipisteiden yhdistämispalvelu IP VPN

Sinulle asiakkaanamme tämä tarkoittaa vähemmän palvelimia ja palomuureja, kaikille toimipisteillenne yhteistä internetliittymää, suurta kaistanleveyttä, pientä viivettä ja korkeaa käytettävyyttä. Eli mutkatonta ylläpitoa ja vähemmän kuluja.

Kiinteä IP-osoite

Valokuituyhteytemme sisältää aina oletuksena yhden kiinteän julkisen IPv4-osoitteen. Tarvittaessa saat useampia osoitteita tai kokonaisen oman verkon lisämaksusta. IPv6-osoitteita saa veloituksetta tarvittavan määrän.

Palvelutasomme (SLA)

Yhteyksiin on valittavissa neljä palvelutasoa: Pronssi, Hopea, Kulta tai Timantti. Asiantuntijamme palvelevat arkisin klo 8–18 Pronssi -tason asiakkaita. Lisämaksullisilla ja laajennetuilla Hopea, Kulta ja Timantti palvelutasoilla asiakkaita palvellaan arkisin 8-22 tai 24/7/365. Yhteyksien käytettävyys vaihtelee palvelutason mukaan 99,4 % – 99,97 % välillä.

Symmetrinen yhteys

Symmetrisessä yhteydessä tietojen lähettäminen ja vastaanottaminen tapahtuu yhtä nopeasti. Valokuitumme yhteys on aina symmetrinen. 

Vaivaton käyttöönotto

Yhteyden käyttöönotto on helppoa. Hoidamme puolestasi kaikki liittymäsi siirtoon tarvittavat asiat – verkkolaitteiden asennuksen ja ylläpidon – sekä pidämme huolen siitä, ettei katkoksia tietoliikenneyhteyksiin tule. Saavumme paikalle, laitamme yhteydet kuntoon ja testaamme, että yhteytesi toimivat heti.

24/7 tukipalvelu

S1 Networksin verkonvalvonta toimii 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.

4G-varayhteys (lisäpalvelu)

Yhteydet on mahdollista kahdentaa joko kiinteän verkon liittymällä tai langattomasti.

Vikatilanteissa kiinteälle varayhteydelle reititetään varmennettavan liittymän koko liikenne tai yrityksesi määrittelemä kriittinen liikenne. 

SD-WAN (lisäpalvelu)

Tarjoamme internetliittymät sekä toimipisteiden yhdistämispalvelut ympäri maailmaa yrityksenne tarpeen mukaan. 

Optimaalinen yritysnetti – nopeus ja symmetrisyys 

Hyvä internet-yhteys on paitsi nopea, myös symmetrinen. Symmetrinen yritysnetti takaa sen, että datan lähettäminen ja lataaminen on yhtä nopeaa. S1 Networks on symmetristen valokuituyhteyksien edelläkävijä Suomessa. Meiltä saat huippunopeat, luotettavat ja turvalliset valokuituyhteydet. Aina.

50/50 Mbps

100/100 Mbps

250/250 Mbps

500/500 Mbps

1/1 Gbps

Palautetta asiakkailtamme