Ei yhtään nurkkaa ilman yhteyttä. Ikinä.

Asiantuntijamme mittaa ja suunnittelee lähiverkon paikan päällä veloituksetta. Voit hankkia lähiverkon joko kokonaispalveluna tai pala palalta – olemassa olevaa järjestelmääsi vähitellen kehittäen. 

TUTUSTUPYYDÄ TARJOUS

Yhä useampi yritys haluaa tuotteet palveluna – ei omistaa niitä. Olemme paketoineet yhteen kiinteään kuukausihintaan laitteiden toimituksen, asennuksen ja  ylläpidon. Toimitamme palvelut ja laitteet paikan päälle. Maksat vain niiden käytöstä. Yksinkertaista.

S1 Lähiverkko -palvelulla saat:

  • Laitteet, asennukset ja huollon.
  • 24/7-valvonnan ja -hallinnan.
  • Vikatilanteiden ratkaisun etäkäyttöisesti
    tai yrityksesi tiloissa.
  • Selkeän kuukausihinnoittelun ilman piilokuluja.
  • Sinulle räätälöidyn langattoman järjestelmän: WLAN-kytkimen ja WLAN-tukiasema(t).

Tarvitsetko myös kuituyhteyden? Ota yhdistelmä!

Koolla ei ole väliä.
Me luomme menestystarinoita kaikille, joille keskinkertainen ei riitä.

”S1 Networksin ammattilaiset toteuttivat meille Vermon raviradalle tehokkaasti HPE Aruban laitteilla huippunopean langattoman verkon. Se kattaa 10 000 neliön suuruisen katsomoalueen ulko- ja sisätilat. Verkon toimivuus on vastannut odotuksiamme.

Verkko helpottaa ravin ystävien mobiilipelaamista. Olemme saaneet tiloihimme aiempaa paremmin toimivia nettitelevisioita. Myös medialle tarjoamme luotettavat ja toimivat yhteydet.

Langattoman verkon turvin voimme ottaa jatkossakin merkittäviä kehitysaskelia Suomen suurimman raviradan kehittämisessä.”

Timo Koljonen

Vermon ravirata

Helsinki Business Collegella oli selvä tarve: kaksi kampusaluetta yhdistävään kuitukaapeliin tarvittiin lisää kapasiteettia. Yhteyden nopeus kymmenkertaistui, kun ratkaisuksi valikoitui S1 Networksin kymmenen gigabitin valokuitu. Tasainen yhteydenpito S1 Networksin asiantuntijoiden kanssa on rakentanut luottamusta, johon tukeutua pienissä ja suurissa asioissa.

Giovanni Vaccaro

Helsinki Business College

Pyydä tarjous

    WhatsApp chat