Joskus edullisin on myös nopein ja luotettavin

Kampanjahinnat ovat voimassa vain 30.9.2021 asti uusille asiakkaille. Varmista myyjältämme tarjousliittymän saatavuus kiinteistöönne.

TUTUSTUOTA YHTEYTTÄ

Ei ole sattumaa, että yhä useampi yritys vaihtaa S1 Valokuituun

logoslider_6
logoslider_5
logoslider_4
logoslider_6
logoslider_5
logoslider_4
logoslider_4 - copy
logoslider_5 - copy
logoslider_6 - copy

Sinä hyödyt kotimaisesta S1 Valokuidusta

Mikään ei ole turhauttavampaa kuin se, jos yhteydet eivät pelaa. Varsinkin, kun maksat siitä joka kuukausi. Ja yrittäessäsi ratkaista yhteysongelmia asiakaspalvelussa, saatat luultavasti joutua roikkumaan linjalla saadaksesi jonkun kiinni. Kallisarvoista aikaasi menee hukkaan enemmän ja enemmän.

Tuo nettiyhteytesi tähän päivään. Vaihda yhteytesi supernopeaan ja luotettavaan, mutta silti edulliseen valokuituun. Valokuituyhteytemme kattavat koko Suomen ja saat sen tarvittaessa myös ulkomaille

Valokuitu on nopein tapa toteuttaa nettiyhteys - pilvet ja ohjelmat latautuvat ilman odottelua

99,9 % luotettavuus - ei turhia katkoksia kesken töiden

henkilökohtainen asiakaspalvelu - tavoitat meidät nopeasti ja sinulle parhaiten sopivaa kanavaa käyttämällä

S1 Valokuitu on hinnaltaan edullinen - säästät rahaa

Tieto liikkuu nopeasti ja turvallisesti. Voit järjestää nettipalaverit omassa yritysverkossasi

Myyjämme auttaa valitsemaan juuri oikean liittymän.

Nopeudet aina 10/10Gb asti, kysy hinta!

Täyden palvelun valokuitupaketti yrityksellesi

Toimipisteiden yhdistämispalvelu IP VPN

Sinulle asiakkaanamme tämä tarkoittaa vähemmän palvelimia ja palomuureja, kaikille toimipisteillenne yhteistä internetliittymää, suurta kaistanleveyttä, pientä viivettä ja korkeaa käytettävyyttä. Eli mutkatonta ylläpitoa ja vähemmän kuluja. 

Kiinteä IP-osoite

Valokuituyhteytemme sisältää aina oletuksena yhden kiinteän julkisen IPv4-osoitteen. Tarvittaessa saat useampia osoitteita tai kokonaisen oman verkon lisämaksusta. IPv6-osoitteita saa veloituksetta tarvittavan määrän.

Palvelutasomme (SLA)

Yhteyksiin on valittavissa neljä palvelutasoa: Pronssi, Hopea, Kulta tai Timantti. Asiantuntijamme palvelevat arkisin klo 8–18 Pronssi -tason asiakkaita. Lisämaksullisilla ja laajennetuilla Hopea, Kulta ja Timantti palvelutasoilla asiakkaita palvellaan arkisin 8-22 tai 24/7/365. Yhteyksien käytettävyys vaihtelee palvelutason mukaan 99,4 % – 99,97 % välillä.

Symmetrinen yhteys

Symmetrisessä yhteydessä tietojen lähettäminen ja vastaanottaminen tapahtuu yhtä nopeasti. Valokuitumme yhteys on aina symmetrinen. 

Vaivaton käyttöönotto

Yhteyden käyttöönotto on helppoa. Hoidamme puolestasi kaikki liittymäsi siirtoon tarvittavat asiat – verkkolaitteiden asennuksen ja ylläpidon – sekä pidämme huolen siitä, ettei katkoksia tietoliikenneyhteyksiin tule. Saavumme paikalle, laitamme yhteydet kuntoon ja testaamme, että yhteytesi toimivat heti.

24/7 tukipalvelu

S1 Networksin verkonvalvonta toimii 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.

4G-varayhteys (lisäpalvelu)

Yhteydet on mahdollista kahdentaa joko kiinteän verkon liittymällä tai langattomasti.

Vikatilanteissa kiinteälle varayhteydelle reititetään varmennettavan liittymän koko liikenne tai yrityksesi määrittelemä kriittinen liikenne. 

SD-WAN (lisäpalvelu)

Tarjoamme internetliittymät sekä toimipisteiden yhdistämispalvelut ympäri maailmaa yrityksenne tarpeen mukaan. 

Me luomme menestystarinoita kaikille, joille keskinkertainen ei riitä.

”Nopea nettiyhteys ja verkon ylläpitopalvelu sekä joustava asiakaspalvelu takaavat järjestelmän toimintavarmuuden. Meille tärkeät prosessikuvaukset on saatu kuntoon, ja jatkamme yhteistyötä, aitoa kumppanuutta, tulevaisuudessakin.”

Tapani Pitzen

Fokus Media

Helsinki Business Collegella oli selvä tarve: kaksi kampusaluetta yhdistävään kuitukaapeliin tarvittiin lisää kapasiteettia. Yhteyden nopeus kymmenkertaistui, kun ratkaisuksi valikoitui S1 Networksin kymmenen gigabitin valokuitu. Jatkuva yhteydenpito on rakentanut luottamusta pienissä ja suurissa asioissa.

Giovanni Vaccaro

Helsinki Business College

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä pian!

Alustavasti minua kiinnostaa tämä yhteys:

Minua kiinnostavat myös seuraavat lisäpalvelut: