Hyvä hinta-laatusuhde ja erinomainen palvelu ovat meille ykkösasioita, kertovat toimitusjohtaja Thomas Willberg (vas.) ja myyntijohtaja Mika Baggström. 

S1 Networks toimittaa Suomen nopeimpia ja edullisimpia internet-liittymiä yrityksille – ilman katkoja. S1 tarjoaa yrityksille myös täyden valikoiman verkko- ja puhepalveluita.

”S1 Networks on suomalainen kasvuyritys, joka toimittaa valokuituyhteyksiä sekä tietoturva- ja verkkoratkaisuja yrityksille ja julkiselle sektorille. Hyvä hinta-laatusuhde ja erinomainen palvelu ovat meille ykkösasioita, siksi nimessämme on S1 – sehän tarkoittaa Service 1st”, kertoo toimitusjohtaja Thomas Willberg.

”Toimintamme kulmakivi on luotettavan ja toimivan valokuituverkkoyhteyden tuominen yrityksille järkihintaan. Yrityksen liiketoiminta ja usein myös työntekijöiden hermot kärsivät, jos yhteydet tökkivät. Kokonaan poikki oleva yhteys tulee yritykselle kalliiksi”, Willberg jatkaa.

S1 on erikoistunut nopeiden yhteyksien tarjoamiseen kaiken kokoisille yrityksille, ja se kilpailee valokuituosaamisessa samassa sarjassa isojen operaattorien kanssa.

”Haluamme panostaa juuri valokuituyhteyksiin, koska ne tarjoavat parhaat mahdolliset ratkaisut yritysten tueksi. Toimiva tietoliikenneyhteys on useimmille yrityksille koko liiketoiminnan ydin. Siksi se ei saa mielestämme maksaa kohtuuttomasti. Mikäli laadukas verkkoyhteys maksaa liikaa, yritykset tyytyvät edullisempaan ja vanhanaikaiseen ratkaisuun. Herätys, 2020-luku on jo täällä”, myyntijohtaja Mika Baggström muistuttaa.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous meiltä!

 

Verkon toimintaa seurataan jatkuvasti

S1 Networksin toiminta ja asiakaspalvelu perustuvat jatkuvaan päivystykseen ja verkon toiminnan seuraamiseen sekä mahdollisten vikojen nopeaan korjaamiseen.

”Korjaamme vikatilanteet usein jo ennen, kuin asiakas on edes huomannut ongelmaa. Se on mahdollista, koska avainhenkilöillämme on pitkä kokemus alalta ja hyvät verkostot”, Baggström kertoo.

S1 onkin saanut kiitosta asiakkailtaan erityisesti nopeasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelusta.

”Asiakkaamme saavat henkilökohtaista palvelua, koska heillä on aina suorat yhteystiedot tuttuihin henkilöihin. Mikäli heitä ei tavoita, yleinen asiakastukemme vastaa vuorokauden ympäri, ja asiat hoituvat vaikka jouluaattona”, Baggström lupaa.

”Olemme myös hyödyntäneet asiakkailta saamaamme palautetta ja kehittäneet jatkuvasti toimintaamme. Viime vuonna yksinkertaistimme tuotetarjontaamme. Nyt keskitymme puhtaasti verkkoratkaisuihin ja pyrimme tekemään sen paremmin kuin muut”, Thomas Willberg jatkaa. 

Pitkäaikaiset asiakkaat arvostavat hinta-laatusuhdetta

S1 Networks on pieni ja ketterä yritys, jonka tavoitteena on tehdä oma työnsä fiksusti ja myös asiakkaan kannalta kustannustehokkaasti. Asiakkaitamme yhdistävät tietoliikenteen tarve ja korkeat vaatimukset tietoliikenneyhteyksille: suuri kapasiteetti, korkea luotettavuus ja erinomainen palvelu”, Baggström luettelee.

S1 Networksillä on pitkäaikaisia asiakkaita, jotka arvostavat erityisesti yrityksen hyvää asiakaspalvelua sekä valokuituyhteyden hyvää hinta-laatusuhdetta.

”He pitävät erityisesti siitä, että seuraamme heidän verkon käyttöastettaan ja ehdotamme heti lisäkapasiteettia, jos sille näyttää olevan tarvetta. Tarjoamme myös itse aktiivisesti edullisempaa hintaa sopimuskauden jälkeen”, Baggström kertoo.

”Hinta-laatusuhde tarkoittaa myös sitä, että käytämme verkossamme vain laadukkaita laitteita, jotka toimivat vakaasti, eivätkä aiheuta ylimääräistä työtä meille tai vaivaa asiakkaille”, Willberg sanoo. 

Yhteistyössä operaattorien kanssa

S1 Networks tekee yhteistyötä lähes jokaisen suomalaisen operaattorin ja palveluntarjoajan kanssa, joilta se voi vuokrata kuituja sekä kapasiteettia.

”Emme rakenna kuituverkkoa itse, mikäli se ei ole edullisin vaihtoehto pitkällä tähtäimellä”, Willberg kertoo.

S1 Networks laajentaa jatkuvasti omaa verkkoaan.

”Jos verkkomme ei ylety jonnekin alueelle, voimme aina vuokrata yhteyksiä kumppaneiltamme. Toimimme yhteistyössä kotimaisten ja myös ulkomaisten operaattorien kanssa”, Baggström kertoo. 

Suomen voimakkaimmin kasvava palveluntarjoaja

Vuonna 2011 perustettu S1 Networks on työntekijöidensä omistama yritys, jossa työskentelee tällä hetkellä kymmenkunta henkilöä.

”Olemme Suomen voimakkaimmin kasvava verkkoratkaisuja toimittava internet-palveluntarjoaja. Liikevaihtotavoitteemme on 5 miljoonaa euroa vuonna 2023”, toimitusjohtaja Thomas Willberg kertoo.

S1 Networksin asiakkaina on kaikenkokoisia yrityksiä, yhden hengen pajoista aina isoihin kansainvälisiin yrityksiin. Toimitettuja liittymiä on lähes 800. Monissa liittymissä useampi yritys on jakamassa yhteyksiä, joten loppuasiakkaita on käytännössä tuhansia.

 

Lue lisää

Ota yhteyttä

Myyntijohtaja Mika Baggström, mika@s1networks.fi
+358 40 0612 672

 

 

 

 

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä

Yritys! Kiinteä laajakaista vai mobiiliyhteys?

Onko pohdinnassasi juuri nyt kiinteä laajakaista vai mobiiliyhteys? Mietitkö näiden eroja ja miten ne näkyvät käytännössä?
Ei hätää, tässä artikkelissa pureudumme tähän aiheeseen. Luettuasi artikkelin tiedät, kumpi vaihtoehto sopii yrityksellesi.