Yritysnettiyhteyksiin liittyvien asioiden hoitaminen voi olla aikaa vievää puuhaa, jos yrityksellä on palvelusopimuksia usean eri operaattorin kanssa. Nettiyhteyspalvelut kannattaa keskittää yhdelle palveluntarjoajalle, jolloin yritykselle jää enemmän aikaa oman liiketoimintansa pyörittämiseen!

Monitoimipaikkaratkaisulla voit saavuttaa monia hyötyjä

Erityisesti taloudellisen epävarmuuden aikoina tulee moni miettineeksi, millä tavoin kustannuksia saisi painettua alas. Moni yritys on solminut nettiyhteyksiin liittyviä sopimuksia usean eri operaattorin kanssa. Yrityksen nettiyhteydet kannattaisi kuitenkin ottaa yhdeltä palveluntarjoajalta, jolloin on mahdollista saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä.

Yritysvalokuituyhteyksiä tarjoavan S1 Networksin myyntijohtaja Mika Baggström kertoo monitoimipaikkaratkaisujen hyödyistä näin: ”Yrityksen kaikkien toimipisteiden nettiyhteydet käsittävä kokonaisratkaisu tekee infran ylläpidosta helpompaa. Vianetsintä sujuu nopeammin, kun asiaa ei tarvitse selvitellä monen eri toimijan kanssa. Aikaa ei kulu myöskään eri operaattoreiden kanssa solmittujen palvelusopimusten hallinnointiin, kun sopimuskaudet ovat jokaisen toimipisteen osalta yhtenevät. Tämä on yritykselle loistava keino säästää aikaa ja rahaa!”

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ

Verkkoyhteyksien tulee vastata yrityksen tarpeita

Koronaepidemia on muuttanut työelämää lyhyen ajan sisällä. Toimistotyö on muuttunut pääasiallisesti kotona tai vapaa-ajan asunnolla tehtäväksi. Etätyötä on tehty aiemmin hyvin satunnaisesti ja moni on tottunut käyttämään omaa nettiyhteyttään kotona työskennellessään. Lisääntynyt etätyö on kasvattanut tietoverkkojen käyttöasteita useilla kymmenillä prosenteilla. Jotta työ olisi tehokasta, tulee nettiyhteyden olla varma. Työelämä elää murroksessa ja yrityksen kannattaisi viimeistään nyt selvittää, ovatko käytössä olevat nettiyhteydet riittävät ja onko etänä tehtävä työ tietoturvallista. Verkkoyhteyksien tulee vastata työelämän tarpeita!

”Valokuituyhteyden hankkiminen monitoimipaikkaratkaisuna eri toimipisteisiin on ajankohtaista erityisesti nykyisen kaltaisessa muutostilanteessa, jossa suuret konttorit korvautuvat suurella määrällä pieniä etätoimipisteitä. Erillään olevat toimipaikat kannattaa yhdistää toisiinsa yhteisen sisäverkon avulla. Toimipisteen väliset yhteydet saadaan tällä tavoin tehokkaiksi ja vastaamaan etätyöskentelyn vaatimuksia. Omalla ja suljetulla sisäverkolla edistetään huomattavasti myös yrityksen tietoturvaa”, kertoo Baggström.

Miten monitoimipaikkaratkaisu toteutetaan?

Baggström kertoo monitoimipaikkaratkaisun käyttöönotosta näin: ”Ihan ensimmäiseksi kartoitamme asiakkaan olemassa olevat yhteydet ja palvelut, ja tämän jälkeen pääsemme aikatauluttamaan projektin. Käyttöönotto pystytään toteuttamaan keskimäärin kolmessa viikossa. Asiakkaalta viemme hänen työaikaansa vain alkukartoituksen yhteydessä ja ennen käyttöönottoa tehtävän testauksen aikana. Mikäli kohde on kivijalkamyymälä, teemme asennukset tarvittaessa sen aukioloaikojen ulkopuolella.”

”Erityisen kriittisiä toimintoja varten suosittelen varayhteyden hankkimista. Tällaisia ovat esimerkiksi myymälöiden verkkoyhteyttä tarvitsevat maksupäätetoiminnot, joiden toimivuus vaikuttaa merkittävästi asiakaskokemukseen. Jos remonttimies sattuisi katkaisemaan epähuomiossa myymälän valokuidun poikki, aktivoituisi varayhteys päälle vain parissa sekunnissa. Tapahtunutta virhetilannetta ei myymälässä asioiva asiakas edes huomaisi”, kuvailee Baggström.

”S1 Networksilta saat yrityksellesi huippunopeat yhteydet kohtuulliseen hintaan. Asiakkaittemme palvelijana haluamme olla erinomaisia. Ostaessasi monitoimipaikkaratkaisun meiltä, olemme apunasi nettiyhteyksiin liittyvissä asioissa yrityksesi kaikkien toimipaikkojen ja myymälöitten osalta. Tarkoituksenamme on tehdä asiakkaamme arjesta helpompaa. Olemme mitanneet säännöllisesti asiakkaittemme tyytyväisyyttä toimintaamme kohtaan ja olemme saaneet heiltä kiitettävää palautetta. Haluamme palvella asiakkaitamme viimeisen päälle!” tiivistää Baggström.

Ota yhteyttä, niin kerron, kuinka yritysnettimme voi helpottaa myös sinun yrityksesi toimintaa!

Mika Baggström
myyntijohtaja
mika@s1networks.fi
+358 40 0612 672

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä