Housemarquen vuonna 2017 julkaisema Nex machina on yhtiön parhaat arvostelut saanut peli kautta aikojen.

Moni Suomen johtavista peliyhtiöistä on valinnut yhteysratkaisukseen S1 Networksin valokuidun. Siihen on yksinkertainen syy: ”Hinta-laatusuhde. Yhteyden pitää toimia nopeasti, laadukkaasti ja katkeilematta. Olemme hankkineet valokuituyhteyden S1 Networksiltä jo vuosia sitten, eikä ole tullut tarvetta vaihtaa, koska palvelu toimii niin hyvin”, kertoo talouspäällikkö Paulus Mallat Housemarque Oy:stä.

Suomalaiset peliyhtiöt Seriously Digital Entertainment Oy ja Housemarque Oy ovat valinneet yhteydekseen S1 Networksin valokuidun. Molemmat yhtiöt tarvitsevat nopeita yhteyksiä päivittäisen työnsä mahdollistamiseen, pelien testauskäyttöön ja valmiin pelin siirtämiseen pelikauppoihin.

Kansainvälinen työ vaatii nopeutta

Seriously Digital Entertainment Oy toimii kansainvälisesti ja tarvitsee hyviä yhteyksiä senkin vuoksi.

”Meillä on noin 70 työntekijää Helsingissä ja 21 Los Angelesissa. Jos yhteys on poikki, työmme pysähtyvät saman tien. Yhteyden on toimittava tasaisen laadukkaasti koko ajan”, kuvailee Head of IT Teemu Hakuli Seriously Digital Entertainment Oy:stä.

Seriously oli valinnut S1 Networksin palvelut jo ennen kuin Teemu Hakuli aloitti työnsä siellä noin vuosi sitten. Hän on ollut it-alan asiantuntijana erittäin tyytyväinen ratkaisuun ja haluaa pitää sopimuksen voimassa edelleen. Erityisen tyytyväinen hän on palveluun.

”Huomasin heti, että S1 Networks osaa asiansa, kun juttelin heidän teknisen asiantuntijansa kanssa. Pyysin yhteytemme nopeuden nostoa ja olisin saanut palvelun jopa aiemmin, kuin itse pystyin ottamaan sen vastaan. Asennus siirtyikin parisen viikkoa omien kiireideni vuoksi. Meidän on helppo luottaa yrityksen toimintaan, kun kaverit osaavat hommansa ja asiakaspalvelu on nopeaa”, Hakuli kertoo.

Seriouslyllä on nyt 1 gigabitin yhteys ja 50 megabitin 4G-varayhteys, tosin varayhteyteen ei ole tarvinnut turvautua kertaakaan. Hakuli on tyytyväinen tiedonsiirtopalvelujen nopeuteen, joka oli yksi hankintakriteereistä.

”Nopeus tuplaantui aiemmasta. Tarvitsemme nopeita yhteyksiä muun muassa palvelinten sekä pilvipalveluiden välisiin yhteyksiin, videoneuvotteluihin ja muuhun toimistotyöhön.”, Hakuli kertoo.

”Kaikki yritykset voivat tutkia suoraan verkkosivuiltamme, mikä olisi juuri niiden tarpeisiin soveltuvan S1:n valokuidun hinta”, neuvoo myyntijohtaja Mika Baggström. Yritysvalokuidun hinnan voit laskea kätevällä laskurillamme.

Seriouslyn julkaiseman Best Fiends -pelin suosio kasvaa jatkuvasti.

Laatua on katkeamaton palvelu

Vuonna 1995 perustettu Housemarque hankki valokuidun jo edelliseen toimitilaansa S1 Networksiltä, koska muut palveluntarjoajat eivät pystyneet toimittamaan sitä sinne.

”Kun muutimme Helsingin Kasarmitorille 2012, halusimme jatkaa hyvää yhteistyötä. Tämäkin rakennus on vanha, mutta saimme valokuidun tännekin”, kertoo talouspäällikkö Paulus Mallat Housemarquesta.

Yhtiöllä on noin 70 henkilöä töissä Helsingissä. Kansainvälisyys näkyy erityisesti siinä, että työntekijöitä on eri puolilta maailmaa.

”Meille on tärkeintä kuidun nopeus ja se, että kaikki toimii taustalla hyvin. Nostimme S1 Networksin aloitteesta nopeutta 4 gigabittiin, ja yhteys toimii nyt loistavasti. Olen erittäin tyytyväinen tällaiseen ennakoivaan palveluun”, Mallat sanoo.

Tärkeää on myös, että yhteydet toimivat laadukkaasti ja katkeilematta.

”En edes muista, että meillä olisi ollut katkoksia yhteyksissä. Yhteistyössä ei ole muutenkaan ollut minkäänlaisia haasteita. Olemme siis tyytyväisiä ja haluamme jatkaa S1 Networksin asiakkaana”, Mallat kertoo.

 Nexmachina-pelin kuvastoa.

Tavoitteena paras hinta-laatusuhde

S1 Networks tarjoaa valokuituyhteyksiä monien eri alojen suurille ja pienille yrityksille ja yhtiöille.

”Visionamme on ollut alusta asti tarjota erilaisille yrityksille valokuituyhteyksiä, joissa on paras mahdollinen hinta-laatusuhde. Se tarkoittaa, että yritys saa erittäin nopeat yhteydet, laadukkaat ja luotettavat päätelaitteet sekä nopean asiakaspalvelun”, kertoo myyntijohtaja Mika Baggström S1 Networksistä.

Yksi selkeä ryhmä S1 Networksin asiakkaista ovat peliyhtiöt.

”Ne ovat erikokoisia mutta samanlaisia siinä mielessä, että niillä on vaativat tarpeet: yhteyden pitää olla vakaa ja huippunopea, eikä se saa pätkiä”, Baggström kuvailee.

”Kaikki asiakkaamme ovat kuitenkin samalla viivalla, palvelemme kaikkia nopeasti. Kenenkään oma bisnes ei saa kärsiä siitä, että netti pätkii tai on jopa kokonaan poikki”, Baggström lisää.

Ota yhteyttä, niin kerron, kuinka yritysnettimme voi helpottaa myös sinun yrityksesi toimintaa!

Mika Baggström
myyntijohtaja
mika@s1networks.fi
+358 40 0612 672

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä

Yritys! Kiinteä laajakaista vai mobiiliyhteys?

Onko pohdinnassasi juuri nyt kiinteä laajakaista vai mobiiliyhteys? Mietitkö näiden eroja ja miten ne näkyvät käytännössä?
Ei hätää, tässä artikkelissa pureudumme tähän aiheeseen. Luettuasi artikkelin tiedät, kumpi vaihtoehto sopii yrityksellesi.