Varma yritysnettiyhteys mahdollistaa sujuvan työskentelyn ja tehokkaan työajankäytön. Mahdolliset nettiyhteyteen liittyvät ongelmat näkyvät tavallisesti katkoksina ja häiriöinä videoneuvotteluissa, pilvipalveluiden käytön aikana ilmenevinä viiveinä, hitautena tiedostoja ulkoisille palvelimille lähetettäessä jne. Jatkuvat yhteysongelmat vähentävät luonnollisesti työn tehokkuutta, mikä tarkoittaa yritykselle ylimääräisiä kustannuksia. Videokokouksista on tullut luonteva osa arkeamme. Erityisesti asiakkaiden kanssa neuvotellessa on tärkeää, että videopalaveriyhteys toimii moitteettomasti – ja nettiyhteyden riittävyys on tässäkin ratkaisevassa roolissa.

Yritysnetin vaihtaminen sujuu helposti

Moni voi mieltää nettiliittymän vaihtamisen aikaa vieväksi ja hankalaksi rupeamaksi, mutta tämä olettamus ei pidä paikkaansa. S1 Networks pyrkii toiminnassaan siihen, että liittymän vaihtaminen olisi asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivatonta. Mikäli kokisit nykyisen yhteytesi riittämättömäksi, kannattaa sinun pyytää viivyttelemättä apua asian ratkaisemiseksi. S1 Networksiltä voit tilata Suomen nopeimman valokuituliittymän ja yhdistää yrityksesi kaikki toimipisteet yhdeksi sisäverkoksi. Nettiyhteysongelmasi jäävät tällöin historiaan, sillä käytössäsi on olemassa olevista laajakaistatekniikoista nopein ja luotettavin vaihtoehto.

S1 Networks haluaa tarjota asiakkaillensa juuri heidän tarpeittensa kannalta optimaalisimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun. Käyttöönottoprojekti aloitetaan kartoittamalla huolellisesti asiakkaan tarpeet ja sillä käytössä olevat palvelut. Nykyinen nettiyhteys ja siinä käytetty tekniikka selvitetään joko käymällä paikan päällä asiakkaan toimipisteessä tai vaihtoehtoisesti laitekaapista otetun kuvan avulla. Tämän pohjalta pystytään ehdottamaan paras mahdollinen tekninen toteutustapa uudelle yhteydelle. Olipa lähtötilanne mikä tahansa, saadaan uusi ja nopeampi yhteys toimivaan tavalla tai toisella. Esimerkiksi kiinteistön korkea ikä ei ole este toteutukselle. Kartoitusvaiheessa käydään huolellisesti läpi myös sisäverkkolaitteiden kunto ja palomuurien riittävyys. Infran nykytilaa kokonaisvaltaisesti kartoittamalla vältytään myöhemmin ilmaantuvilta ikäviltä yllätyksiltä.

Uuden nettiyhteyden asentaminen sujuu nopeasti ja harmittomasti. Asiakkaan palomuuriin vaihdetaan uusi IP-osoite ja uusi yhteys toimitetaan olemassa olevan rinnalle. Uuden yhteyden käyttöönoton yhteydessä mahdollisesti ilmenevä katkos kestää korkeintaan muutaman minuutin, eli pienen kahvitauon verran. Asennuksen jälkeen S1 Networks seuraa tarkasti uuden yhteyden toimivuutta ja raportoi asiakkaalle liikenteen sujuvuudesta. Tässä kohdin halutaan tietenkin päästä toteamaan se, että uusi yhteysnopeus on asiakkaan tarpeeseen nähden sopivalla tasolla. Käyttöönoton jälkeen sopimus vanhasta nettiyhteydestä irtisanotaan joko asiakkaan toimesta tai S1 Networksin toimesta valtakirjalla.

S1 Networks pitää hyvää huolta asiakkaistaan

S1 Networksin asiakkaana voit luottaa siihen, että yrityksesi nettiyhteys toimii moitteettomasti. Yhteyden riittävyys varmistetaan kartoittamalla tarkasti nettikäyttöönne liittyvät tarpeet, huomioimalla tekniikan ja infran riittävyys sekä seuraamalla yhteyden toimivuutta. Tämän johdosta sinä ja muut yrityksessäsi työskentelevät voitte keskittyä rauhassa omiin työtehtäviinne ilman nettiyhteysongelmien aiheuttamaa päänvaivaa. S1 Networksin asiakkaat ovat oikeutettuja myös henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ilman puuduttavaa asiakaspalveluun jonottamista ja tikettien nostamista. Puhelinsoittoosi vastataan 28 sekunnin sisällä! Yhteydenpito hoituu mutkattomasti myös WhatsAppilla, tekstiviestillä, sähköpostitse, Messengerillä jne.

Näin vaihdat nykyisen yritysnettisi S1 Networksin valokuituun:

 

Z

1. Lähetä S1 Networksille tarjouspyyntö toimivammasta yritysnetistä

Z

2. S1 Networks räätälöi sinulle tarjouksen, joka huomioi yrityksesi erityispiirteet, tarpeet, käyttämänne palvelut sekä tarvittaessa etätyöskentelijöiden tietoturvan

Z

3. S1 Networks selvittää yrityksesi olemassa olevan yhteyden, käytössä olevan tekniikan, infran nykytilan kokonaisuudessaan sekä tekee tarvittavat korjaustyöt

Z

4. S1 Networks asentaa yrityksellesi uuden valokuituyhteyden

Z

5. S1 Networks seuraa yhteyden toimivuutta ja raportoi teille liikenteen sujuvuudesta.

Älä epäröi operaattorin vaihtamista. Pyydä S1 Networksiltä tarjous huippunopeasta valokuituliittymästä. Voit yllättyä positiivisesti!

Ota yhteyttä, niin kerron, kuinka yritysnettimme voi helpottaa myös sinun yrityksesi toimintaa!

Mika Baggström
myyntijohtaja
mika@s1networks.fi
+358 40 0612 672

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä