S1 Networks on laajentanut toimintapiiriään erityisesti Turkuun ja Tampereelle. Paikallisille yrityksille on nyt saatavilla laadukkaita valokuituyhteyksiä järkihintaan.

”Haluamme tarjota S1 Networksin laadukkaat valokuituyhteydet myös muualle kuin pääkaupunkiseudulle. Yritysten on tärkeää saada kunnolliset verkkoyhteydet, jotta niiden oma bisnes toimii sujuvasti”, sanoo S1 Networksin toimitusjohtaja Thomas Willberg.

”Meillä S1 Networksillä se tarkoittaa, että liittymät ja verkkoyhteys ovat alusta loppuun valokuitua. Koko verkkomme perustuu puhtaasti valokuidun päälle rakennettuun huippunopeaan runkoverkkoon, jota ylläpidämme, valvomme ja operoimme itse”, myyntijohtaja Mika Baggström kertoo.

Thomas Willberg (vas.) ja Mika Baggström haluavat tarjota yrityksille nopeita valokuituyhteyksiä, jotta niiden bisnes toimii mahdollisimman sujuvasti.

S1 Networks on toiminut Turussa ja Tampereella jo jonkin aikaa. Valokuituliittymäasiakkaat ovat olleet tyytyväisiä liittymän nopeuteen ja yhteyden vakauteen.

”Monitoroimme yhteyksiä jatkuvasti. Reagoimme mahdollisiin häiriöihin heti ja korjaamme puutteet yleensä alle kahdessa tunnissa. Omat asentajamme ovat aina lähtövalmiudessa ja päivystävät vuorokauden ympäri”, Willberg kertoo.

”Käyttämämme laitteet ovat myös laadukkaampia kuin edullisimmissa yritysliittymissä käytettävät. Ne eivät hidastu tai vaadi uudelleenkäynnistyksiä”, Baggström lisää.

Valokuituyhteys tulee lopulta yrityksille kaikkein edullisimmaksi, koska se on myös kestävä ratkaisu.

”Se kestää ainakin 15–20 vuotta pitempään kuin esimerkiksi kupariverkko”, Baggström sanoo.

Jos kuitua ei ole valmiina, se voidaan rakentaa

S1 laajentaa omaa verkkoaan jatkuvasti. Jos se ei kuitenkaan ylety halutulle alueelle, S1 voi hyödyntää laajaa yhteistyöverkostoaan ja vuokrata yhteyksiä kumppaneiltaan. Se toimii yhteistyössä kaikkien kotimaisten ja monien ulkomaisten operaattorien kanssa.

Mikäli yrityksen toimipisteen lähellä ei ole valokuituyhteyttä valmiina, se on useimmiten mahdollista rakentaa. S1 selvittää nopeasti yhteistyökumppaniverkostonsa kanssa rakentamisen mahdollisuudet ja kustannukset, jotta asiakas voi tehdä oman päätöksensä.

”Mikäli runkokuidut kulkevat jo alueella ja kiinteistön läheisyydessä, rakentamisesta koituu vain harvoin kustannuksia asiakkaalle. Urakat tehdään yleensä nopeasti ja niin, ettei kiinteistössä oleville aiheudu kohtuutonta haittaa”, Mika Baggström kertoo.

 

Lue myös

Ota yhteyttä

S1 Networks
Myyntijohtaja Mika Baggström, mika@s1networks.fi
+358 40 0612 672

 

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä

Yritys! Kiinteä laajakaista vai mobiiliyhteys?

Onko pohdinnassasi juuri nyt kiinteä laajakaista vai mobiiliyhteys? Mietitkö näiden eroja ja miten ne näkyvät käytännössä?
Ei hätää, tässä artikkelissa pureudumme tähän aiheeseen. Luettuasi artikkelin tiedät, kumpi vaihtoehto sopii yrityksellesi.