Verkkoyhteyden saaminen ulkomaan toimipisteeseesi esimerkiksi Singaporessa onnistuu yhdellä puhelinsoitolla meille. Kuva: Sebastian Pichler.

Yhä useammalla kansainvälistyvällä suomalaisyrityksellä on toimipisteitä, tuotekehitysyksikköjä tai tehtaita myös ulkomailla.

Samaan aikaan moni pyrkii vähentämään lentomatkustamista. Meillä on näiden kahden asian yhteensovittamiseen simppeli ratkaisu: hanki meiltä Suomesta S1 Networksin yritysnetti myös ulkomaan yksikköösi ja järjestä tehokkaat nettipalaverit omassa, turvallisessa yritysverkossasi! Voit hoitaa kätevästi myös kaikki muut yrityksesi kansainväliset asiat sen avulla.

Meiltä ulkomaille saatava yritysnetti on rinnastettavissa palvelutasoltaan ja käytettävyydeltään kotimaan valokuituyhteyksiin. Se on ikään kuin yrityksesi sisäverkon reuna, joka laajenee ulkomaille.

Verkkoyhteyden saaminen ulkomaille onnistuu yhdellä puhelinsoitolla meille. Tarjoamme oman verkon lisäksi luotettavia ulkomaanyhteyksiä tarkoin valittujen yhteistyökumppaneidemme avulla. Valitsemme kohdemaasta parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun juuri sinun yrityksellesi. Palvelu on yrityksesi kannalta samanlainen kuin yhteyden hankkiminen vaikkapa kotimaan sivutoimipisteeseen: saat hyvät ja luotettavat sekä tietoturvalliset ja vikavalvotut yhteydet kaikkialle.

Yrityksellesi on siis suuri etu, että pystyt järjestämään yritysnetin Suomesta myös ulkomaille ja saat kaikki palvelusi ja laskutuksen samasta paikasta. Näin kaikki yksikkösi ovat samassa verkossa, olivat ne sitten Rovaniemellä, Helsingissä tai vaikkapa Singaporessa.

Mitä tämä kaikki sitten maksaa? Koska kaikki maat ovat erilaisia, yhteyksien hinnatkin vaihtelevat. Yleensä yhteys on sitä edullisempi, mitä lähempänä Suomea ollaan. Esimerkiksi Ruotsissa hinnat ovat laskeneet viime vuosien aikana paljon, ja olemme siksi pystyneet nostamaan siellä asiakkaidemme nopeudet huippuunsa ilman hinnan nousua. Selvitän hintahaarukan kohdemaassasi, kun soitat minulle tai lähetät vaikkapa whatsapp-viestin tästä sivuiltamme.

Olemme toimittaneet yritysnettiyhteyksiä ulkomaille jo vuosien ajan ja voin sanoa, että pystymme hyvin kilpailemaan muiden vastaavien toimittajien kanssa hinnalla ja toimitusajan nopeudella. Selvitämme aina parhaan mahdollisen nopeuden ja kustannustason juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Kustannus pysyy samana koko sopimuskautemme ajan.

Kuinka nopeasti yhteyden saa? Tämäkin vaihtelee maittain hyvin paljon. Ruotsiin olemme tehneet sopimuksen paikallisen kumppanin kanssa nopeimmillaan muutamassa tunnissa! Yleensä selvittelyyn menee muutama viikko. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan ja tehokkaaseen ratkaisuun asiakkaamme hyväksi.

Ja jos olet vasta hankkimassa yrityksellesi toimipistettä ulkomailta, ota ihmeessä yhteyttä jo nyt! Voimme selvittää etukäteen, mikä on yritysnetin saatavuus- ja nopeustilanne juuri harkitsemallasi alueella.

Lue myös

Kysy lisää tai pyydä tarjous – autan mielelläni!

S1 Networks

Myyntijohtaja Mika Baggström
mika@s1networks.fi
+358 40 0612 672

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä

Yritys! Kiinteä laajakaista vai mobiiliyhteys?

Onko pohdinnassasi juuri nyt kiinteä laajakaista vai mobiiliyhteys? Mietitkö näiden eroja ja miten ne näkyvät käytännössä?
Ei hätää, tässä artikkelissa pureudumme tähän aiheeseen. Luettuasi artikkelin tiedät, kumpi vaihtoehto sopii yrityksellesi.