s1_networks_toimistohotelli_village_works_1200_756

Village Worksin toimistoissa on myös coworking-tiloja, joihin voi tulla työskentelemään päiväksi tai lyhyemmäksikin ajaksi.

Nopeasti kasvava toimistohotelli Village Works tarjoaa yritysvuokralaisilleen huippunopean valokuituyhteyden. 

”Sujuva ja nopea nettiyhteys on yksi tärkeimmistä palveluistamme. Haluamme, että yhteisöömme on helppo tulla asiakkaaksi. Työt voi aloittaa nopeallakin aikataululla, sillä kaikki työntekoon tarvittava löytyy meiltä valmiina”, kertoo Village Worksin operatiivinen päällikkö Essi Hänninen.

Village Worksilla on nyt yhdeksän toimipistettä pääkaupunkiseudulla ja Lahdessa, ja yhteisöön kuuluu noin 400 jäsenyritystä. S1 Networks on rakentanut valokuituyhteyden toimistohotellin kaikkiin toimipisteisiin. Niissä on pääosin nopeudeltaan 500 megabitin yhteydet.

 

Valokuitu takaa työn sujuvuuden

Vuonna 2008 syntynyt Village Works toimi aluksi toisen perustajansa Petja Papulan mukaan nimellä Business Center Papula. Yhtiö on kasvanut yhden toimipisteen toimistohotellista Suomen toiseksi suurimmaksi toimijaksi alallaan. Uusin toimisto on avattu tänä syksynä Vantaan Tikkurilaan, ja yhtiön tavoitteena on kasvaa edelleen.

”Olen erittäin tyytyväinen S1 Networksin tarjoamaan valokuituyhteyteen ja palveluun. Viestintä välillämme sujuu mukavasti, sillä meillä on oma yhteyshenkilö S1:llä. Voimme keskustella aina heti, jos on jotain kehitettävää. Sujuva ja nopea valokuituyhteys on asiakkaidemme töiden sujumisen kannalta erittäin tärkeää”, Hänninen sanoo.

S1 Networks seuraa jatkuvasti verkon käyttöä kaikissa toimipisteissä ja ehdottaa nopeuden nostoa, jos käyttö kasvaa. Tavoitteena on pitää verkkoyhteys niin nopeana ja sujuvana, että se on taustalla oleva huomaamaton itsestäänselvyys.

”Village Worksin 500 megabitin yhteyksiä voisi verrata suuryritysten nopeuksiin. Myös verkkoyhteyden vakaus on aina tosi tärkeää, mutta tässä erityisesti, koska käyttäjinä on niin paljon erilaisia yrityksiä. Bisnekselle kriittistä verkon käyttöä voi olla mihin aikaan vain”, sanoo S1 Networksin myyntijohtaja Mika Baggström.

”S1:n kannalta Village Worksille toimitettu ratkaisu on samanlainen kuin suurilla yrityksillä, joilla on monta toimipistettä”, Baggström vertaa.

Laske, paljonko valokuituyhteys maksaisi sinun yrityksellesi!

Sähköä ja kulutusta säästävä ratkaisu

Toimistohotellin kussakin toimipisteessä olevat yritykset jakavat kaikki saman S1 Networksin huippunopean valokuituyhteyden. Ratkaisu on ilmastoystävällinen säästämällä sähköä ja kulutusta.

”Jos jokainen asiakasyritys joutuisi hankkimaan oman verkkoyhteytensä, tarvittaisiin 400 erillistä päätelaitetta ja esimerkiksi yhdessä toimistokerroksessa voisi olla kymmeniä eri yhteyksiä kytkinkaapissa. Se kuluttaisi myös paljon enemmän sähköä. On tosi hienoa palvelua, että Village Works tarjoaa valmiiksi kaikille asiakasyrityksilleen nopeat yhteydet”, Baggström sanoo.

”Olemme tarjonneet nettiyhteyden asiakkaillemme alusta asti, mutta aluksi se oli erillinen lisäpalvelu. Nyt nettiyhteys on jo pitkään kuulunut automaattisesti sopimukseemme, koska se on olennainen osa nykypäivän työtiloja ja työntekoa. Tämä liittyy myös toimintamme ympäristönäkökulmiin”, Essi Hänninen sanoo.

 

Yhteinen tila on myös yhteisö

Toimistohotelli Village Works tuo saman katon alle erilaisia ja erikokoisia yrityksiä aina yksinyrittäjistä keskisuuriin organisaatioihin, ja asianajotoimistoista mainostoimistoihin. Yritys tarjoaa vuokrattavaksi myös kokoustiloja sekä coworking-tiloja, joita saa käyttöön nopeasti ja joustavasti.

s1_networks_village_works_co_working_1200_757

Village Works tarjoaa asiakasyrityksilleen tilat, työyhteisön, kahvit ja paljon tapahtumia.

 

Village Worksin ideana on muodostaa kylä, joka tarjoaa kaikki yrityksen tarvitsemat palvelut saman katon alta.

”Sanan village, kylä, takana on idea elävästä yhteisöstä ja tilasta, josta yritykset löytävät kaiken tarvitsemansa – toimistopalveluista työhyvinvointiin. Esimerkiksi viime vuoden aikana järjestimme noin 150 erilaista tapahtumaa jäsenyrityksillemme”, kertoo Village Worksin toimitusjohtaja Khuong Le.

Village Works tarjosi kyläläisilleen esimerkiksi suoran striimauksen syksyn 2019 Nordic Business Forum -tapahtumasta. Etelä-Esplanadin ja Lahden toimistoilla tapahtumaa pystyi seuraamaan suoraan toimiston isolta näytöltä.

Lue myös

Ota yhteyttä

S1 Networks
Myyntijohtaja Mika Baggström
mika@s1networks.fi
+358 40 0612 672

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä

Yritys! Kiinteä laajakaista vai mobiiliyhteys?

Onko pohdinnassasi juuri nyt kiinteä laajakaista vai mobiiliyhteys? Mietitkö näiden eroja ja miten ne näkyvät käytännössä?
Ei hätää, tässä artikkelissa pureudumme tähän aiheeseen. Luettuasi artikkelin tiedät, kumpi vaihtoehto sopii yrityksellesi.