s1_networks_yritysnetti

Nopein ja vakain yritysnetti syntyy valokuidun avulla.

 

Nopea yritysnetti tukee jokaisen yrittäjän liiketoimintaa. S1 Networks tarjoaa tehokkaan, luotettavan ja edullisen valokuituyhteyden.

S1 Networksin toimitusjohtaja Thomas Willberg ja myyntijohtaja Mika Baggström vinkkaavat 6 tärkeää asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon yritysnetin hankinnassa.

1. Paras yritysnetti loistaa hinta-laatusuhteellaan

Toimiva tietoliikenneyhteys on useimmille yrityksille koko liiketoiminnan mahdollistaja – siksi sen pitää olla tehokas, luotettava ja kustannuksiltaan kohtuullinen. Olemme S1 Networksillä kehittäneet yritysnetin, joka perustuu vakaaseen ja huippunopeaan valokuituyhteyteen, järkihintaan.

Asiakkaamme antavat meille kiittävää palautetta usein juuri hyvästä hinta-laatusuhteesta.

”Saimme S1:ltä nopean valokuituyhteyden aiempaa yhteyttämme huomattavasti edullisemmin. Vanha yhteytemme oli hitaampi, epävakaampi ja kalliimpi”, kertoo NRJ Finland Oy:n maajohtaja Esa Lahdenpää.

Lue lisää: Nopeampi valokuituyhteys halvemmalla – kyllä kiitos!

 

2. Tehokkain nettiyhteys yritykselle on valokuitu

Nopein ja vakain yritysnetti syntyy valokuidun avulla. Valokuidun kaistanleveys on suurempi kuin perinteisen kupariyhteyden, ja siksi se siirtää tietoa paljon nopeammin. Tärkeää on myös, että valokuidussa lähtevä ja saapuva liikenne liikkuvat yhtä nopeasti, eli yhteys on symmetrinen.

Laske tästä, paljonko huippunopea ja vakaa yritysnetti maksaisi juuri sinun yrityksellesi!

3. Yritysnetti tarvitsee joustoa: nopeutta voitava nostaa tarvittaessa

Valokuitu mahdollistaa yrityksesi nettiyhteydelle juuri tarvitsemasi nopeuden. Valokuituyhteytemme on aina nopeudeltaan 1 gigabittiä (10 kertaa 100 megabittiä), mutta voit hankkia ensin esimerkiksi 50 megaa, ja voimme nostaa nopeutta heti, kun tarvitset. Toisaalta 1 giga ei ole yläraja, vaan voimme tarjota nopeuden tarvittaessa moninkertaisena, koska valokuituun voi lisätä kaistaa käytännössä miltei rajattomasti.

Seuraamme S1:llä jatkuvasti asiakasyritystemme verkonkäyttöä ja ehdotamme tarvittaessa nopeuden nostoa. Kerromme myös, jos yrityksen työhön näyttäisi riittävän vähempikin nopeus. Tavoitteenamme on pitää jokainen yritysnetti niin nopeana ja sujuvana, että se on huomaamaton itsestäänselvyys taustalla.

Lue lisää: Usein kysytyt kysymyksemme

 

4. Vältä jonotus ja takkuilu mobiiliverkoissa – valitse valokuitu

Mobiiliverkkoa käyttävän yrityksen on varauduttava aina siihen, että datan siirtoon voi tulla viivettä tai katkoja, jos saman tukiaseman piirissä on paljon käyttäjiä. Jopa yrityksen toimipisteen lähellä kulkeva liikenne saattaa lisätä ruuhkaa 4G-verkossa. Mobiilioperaattori ei voi kuitenkaan lisätä kaistaa yksittäiselle yritykselle, jos tukiaseman alue on tukossa.

Valokuitu on siis paras ratkaisu yritykselle. Verkkomme ei hidastu, vaikka valokuituyhteys jaettaisiin esimerkiksi toimistorakennuksessa usealle yritykselle. Varmistamme aina, että jokainen yritys saa juuri tilaamansa nopeuden. Ja jos halukkaita on paljon ja yksi kuitu ei riitä, lisäämme toisen valokuidun sen rinnalle. Voimme tarvittaessa myös lisätä tai vaihtaa päätelaitteita.

Lue lisää: Tarvitsemmeko valokuitua, kun 5G-mobiiliverkko on jo ovella?

5. Kätevin yritysnetti syntyy räätälöitynä palveluna

Yrityksen tärkein tehtävä on huolehtia omasta liiketoiminnastaan, siksi verkkoyhteyden suunnittelu, asennus ja ylläpito kannattaa antaa osaaville ammattilaisille. Me S1 Networksillä tarjoamme parhaat mahdolliset valokuituyhteydet yrityksille aina halvimpaan hintaan.

Tarjoamme jokaiselle asiakkaalle juuri niiden tarpeisiin räätälöityjä palveluja. Etsimme aina kustannustehokkaimman ratkaisun, sillä liian suurista nopeuksista tai liian monista palveluista ei kannata maksaa. Maksat vain niistä palveluista, mitä tarvitset ja käytät.

Lue lisää: Henkilökohtainen palvelu on meidän valttimme

6. Lyömätön yhdistelmä: tehokas yritysnetti ja oma yhteyshenkilö

Monet isotkin pörssiyhtiöt haluavat yritysnettikumppanikseen juuri meidät, yleensä muiden yritysten antamien suositusten perusteella: meiltä saa henkilökohtaista palvelua, nopeasti.

Asiakasyrityksemme saavat aina oman yhteyshenkilön ja hänen suorat yhteystietonsa. Nimeämme myös myyntipuoleltamme asiakkaalle oman asiantuntijan ja vastuuhenkilön. Näin asiakkaalle on täysin selvää, kehen ottaa yhteyttä, jos verkkoyhteydessä on ongelmia tai on muuta kysyttävää.

 

Ota yhteyttä, niin kerron lisää! 

Mika Baggström

myyntijohtaja

mika@s1networks.fi

+358 40 0612 672

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä

Yritys! Kiinteä laajakaista vai mobiiliyhteys?

Onko pohdinnassasi juuri nyt kiinteä laajakaista vai mobiiliyhteys? Mietitkö näiden eroja ja miten ne näkyvät käytännössä?
Ei hätää, tässä artikkelissa pureudumme tähän aiheeseen. Luettuasi artikkelin tiedät, kumpi vaihtoehto sopii yrityksellesi.