Haluatko, että yrityksesi päivittäiset työt onnistuvat sujuvasti, etkä joudu pohtimaan verkkoyhteyden kestävyyttä, nopeutta tai ylipäätään laatua? Jos vastaus on kyllä, tarvitset valokuituyhteyden, joka on sekä nopea että symmetrinen.

Symmetrinen yhteys tarkoittaa, että verkkoliikenne yrityksesi laitteista ulospäin on yhtä nopeaa kuin liikenne yritykseenne päin. Käytännön työssä se näkyy siinä, että asiakaspalvelu, pilvessä olevat palvelut ja esimerkiksi etäneuvottelut sujuvat ilman katkoksia.

Yrityksesi voi siis palvella asiakkaita ja yhteistyökumppaneita mahdollisimman sujuvasti. Voit tarjota helposti ja yhteyden katkeilematta myös omia digitaalisia palveluitasi, esimerkiksi etätukea. Verkossa toteutettavat webinaarit ja suoratoisto eli striimaus onnistuvat moitteetta.

Me S1 Networksillä haluamme, että kaikki yritysasiakkaamme voivat keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen ja kehittämiseen. Me puolestamme vastaamme, että heidän verkkoyhteytensä toimivat kuin huomaamatta.

Valokuituliittymämme on puhdas ja suora yhteys maailmanlaajuiseen internet-verkkoon.

Tarjoamme valokuituyhteyksiä erilaisilla nopeuksilla ja aina yritysten omien tarpeiden mukaan. Yleisimmin käytetty nopeutemme on tällä hetkellä 100/100 megabittiä. Se on erittäin tehokas symmetrinen yhteys, koska liikenne yrityksestä ulos ja yritykseen sisään kulkevat yhtä nopeaa väylää pitkin. Tämä ei suinkaan ole mikään itsestäänselvyys internetyhteyksissä!  Symmetrisyyttä ei ole yleensä tarjolla esimerkiksi kotiliittymiin tai monien yritystenkin vielä käyttämiin kupari- ja kaapeliliittymiin.

Nopea verkkoyhteys parantaa tuottavuutta

Moni ajattelee, ettei nopeampi verkkoyhteys ole tarpeen, ”pärjäämme ihan hyvin nykyiselläkin”. Verkon nopeus ja toimivuus on kuitenkin tärkeää, koska se on käytössä työpäivien aikana jatkuvasti miltei kaikissa toiminnoissa taloushallinnosta asiakaspalveluun. Yrityksen ei siis kannata pihistellä tuottavuutta parantavissa toiminnoissa.

Jos jokainen sivun lataus tai klikkaus vie useita sekunteja yhden sijaan, voi turhaan odotteluun mennä helposti tuntikin viikossa. Se tekee kuukaudessa jo työpäivän, jonka voisi käyttää tehokkaammin tai olla vaikka vapaalla. Ja jos työpaikalla on enemmän henkilöstöä, paremman verkon tuoma lisäkustannus on vielä nopeammin katettu.

Varoitus: kun kerran tottuu nopeaan ja katkeilemattomaan yhteyteen, on todella vaikea palata takaisin vanhaan. Tai niin kuin eräs asiakkaamme sen sanoi: ero on kuin yöllä ja päivällä.

Asiakaspalautteemme perusteella tiedän, että yhä useammat yritykset haluavat koko verkon palveluna samalta tarjoajalta. Asiakkaidemme on tärkeintä pystyä keskittymään omaan liiketoimintaansa. Kun he ostavat koko palvelun meiltä, on täysin selvää, keneen otetaan yhteyttä, mikäli verkon toimivuus tökkii.

Lue myös: Usein kysytyt kysymykset

Thomas Willberg

Thomas Willberg

toimitusjohtaja & teknologiajohtaja

thomas@s1networks.fi
+358 20 7345 756

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä